מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיחושים קבועים בקצה הפיןתמיר05/05/2012
שלום,
בן 26, סובל לזה למעלה מ-6 שנים מבקע בלתי ישיר בצד ימין, ובו שומן שעובר דרך תעלת המפשעה ובחלק ניכר מהזמן גולש עמוק לתוך שק האשכים.
האם ייתכן והבקע גורם לגירוי כלשהו של העצבים באזור? האם תוכנו יכול לגרות עצבים דורסליים של הפין?
אני שואל זאת מאחר ויש לי כל הזמן תחושת גירוי משונה בפין, בעיקר בקצהו, כאילו יש בו שתן או כאילו צריך להשתין שתן.
בנוסף יש לי תחושת לחץ או כאב עמום באופן ועוצמה משתנים באזור האגן/בטן תחתונה.
בבדיקות אורולוגיות עם השנים שכללו בדיקות דם ושתן, בדיקות US לדרכי שתן, בדיקות פרוסטטה ונוזל פרוסטטה, בדיקות פלומטריות ובדיקה ציסטוסקופית לא נמצא כל ממצא חריג (!!).
אני מרגיש אובד עצות. הסימפטומים האלה גורמים לי גם לנוקטוריה (הגירוי מעיר מהשינה לפחות כמה פעמים ומוביל לצורך לתת שתן), ומתלבט מתי לעשות ניתוח של הבקע - אם בכלל יביא לשיפור או להחמרה (חושש מסיבוך כתוצאה מפגיעה בעצבים באזור).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיחושים קבועים בקצה הפין - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד05/05/2012שבת שלום תמיר מאחר ונשללו כל הסיבות האורולוגיות לתלונותיך נראה לי שיתכן קשר לבקע המפשעתי אך מאוד לא שכיח .נראה לי שניתוח לתיקון הבקע עשוי אולי לעזור ביחוד שמדובר בניתוח לא נדול.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)