תשובת ביופסיה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום
 
  • תשובת ביופסיה
    גיני
    17/05/2012

    ערב טוב לרופאים,השבוע הייתי אצל פרוטולוג וקיבלתי תשובת ביופסיה FROM RECTUM לאחר ניתוח פיסטולה ומורסה .תיאור מאקרוסקופי 2 קטעי רקמה חומה בגודל כולל 2X2X 1 בחלקם מצופים ברירית .תאור מיקרוסקופי קטע עור ותת עור עם מורסה.הבנתי שהתשובה תקינה בבדיקה אצל הרופא פצע תקין עדיין לא הוריד לי את חוט הסיטון.משתדלת לאכול פירות וירקות יציאות רכות ללא כאב סליחה על התיאור.מוזמנת לביקורת בעוד חודש לבדיקות פרוקטוסיגמואידוסקפיה קשיחה אבחנתית ללא עם איסוף דגימה.הרופא אמר לי שאני במעקב ולכן נתן לי לעשות חוקן.שאלתי במידה ויש פוליפ האם זה אומר שחלילה חליתי בסרטן המעי הגס .?ובמידה ויש פוליפ כמה שנים לוקח לו להיות ממאיר? הזמנתי תור לקונוסקופיה . במשפחתי אין מקרים של סרטן המעי הגס . תיאור החומר שנשלח רקמה נמקית באיזור פי הטבעת. מהי רקמה נמקית וממה היא נוצרת ? האם מפוליפ או מדלקת .

    תודה רבה גיני

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובת ביופסיה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובת ביופסיה - תגובה

    פרופ' אבי ריבקינד
    17/05/2012

    גיני שלום,

    כפי שכתבתי לך בעבר, אין לך סרטן.

    מציע שתפסיקי לשאול את עצמך שאלות מיותרות ולהעסיק את ראשך בדברים תיאורטיים. שאלותייך הינן קורס שלם בבית הספר לרפואה. לא בוער גם לבצע את בדיקת הקולונסקופיה.

    מאחל לך בריאות שלמה

    אבי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו