מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשאלה15/06/2012
מכובדיי שלום,
תודה מראש על העזרה!
להלן שאלתי:
כבר זמן מה אני מרגיש במימוש בלוטה מאחוריי אוזן ימין, מתחת לקן השיעור בעורף מאחור. המימוש התבצע שהראש במצב רגיל ולא מכופף....לפי התחושה שלי אין חס וחלילה נפיחות, גוש או מן גולה כזו.
שאני רואה במראה את האזור המדובר לא נראה שיש נפיחות או גולה שיוצאת מהעור...הדבר היחידי שאני מרגיש חוץ מהבלוטה המדוברת זה מן דבר קשה כזה שלדעתי זה השרירים....
האם צריך להיות מודאג מעניין הבלוטה?
(רק לציין שאני בחור בן 27)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רועי16/06/2012שלום ,
אני סטודנט לרפואה , כמובן אם מנהל הפורום יסיכים איתי על התשובה שעניתי .
אי אפשר לאבחן דרך הפורום , גש לרופא המטפל שלך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שאלה16/06/2012היי רועי,.
תודה על התשובה.
בעבר לפני מספר שבועות שאלתי את אותה שאלה וד"ר רוזין ענה לי שזה מצב נורמלי לחלוטין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רועי16/06/2012שלום לך אח יקר .
אולי זה משהו חס וחלילה שלא נורמלי אבל אתה לא ידעת איך לתאר ואז ד"ר אמר לך שזה נורמלי לפי מה שאת תיארת שזה לא נכון .. !
עדיף לגשת לרופא המטפל על מנת לראות ולהיות יותר רגע .
תרגיש טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
ד''ר דני רוזין17/06/2012אמנם מה שאתה מתאר אינו נשמע מדאיג, אך אתה חוזר על שאלה שכבר נשאלה ונענתה, זאת אומרת שאינך רגוע- לכן לא ברור למה אינך הולך להיבדק. האם אתה מצפה שחזרה על השאלה תביא לתשובה אחרת? יש גבול ליכולת האיבחון ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)