מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אפנדציטאושרית27/06/2012
ערב טוב.
אני סובלת מכאבי בטן שהולכים וחוזרים מאתמול בשעות הצהריים-ערב והכאב מקרין לרגל ימין, הכאב התחיל ממרכז הבטן והתמקם בצד ימין (שוב, הוא הולך וחוזר).
היציאות שלי לא סדירות, היום בבוקר הייתה לי "עצירות" ובצהריים שלשול (משהו שחוזר על עצמו גם כבר כמה חודשים). אני סובלת מבחילות וכל פעם שאני באה לאכול משהו, אני מרגישה כאילו הכל עולה לי ואני לא מסוגלת להכניס כלום לפה.
הייתי אצל רופא בביקורופא עכשיו והוא אומר שהבטן טובה (בדיקות שתן - לויקוציטים רשום 2+ ומסומן ב* )
השאלה שלי היא האם הבטן חייבת להיות קשה כשיש דלקת אפנדציט? איך ניתן לזהות אותה? קראתי המון מאמרים שנאמר בהם שהגילוי מאוד קשה ולרוב הרופאים טועים וזה מגיע למצב של ניתוח קריטי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפנדציט - תגובה
ד''ר דני רוזין27/06/2012לרוב הרופאים צודקים, אבל נכון שיש אחוז מסויים של טעות או לפחות קושי באבחנה. מצפים למצוא סימני דלקת בסיפור, בבדיקה הגופנית ובבדיקות הדם, ואם אין אז לרוב זה לא אפנדיציטיס. אם יש החמרה תמיד ניתן להיבדק שוב.
ככלל- הגישה שלרוב הרופאים טועים אינה מועילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)