מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקע מפשעתירועי01/07/2012
שלום רב,
מזה כשנה פלוס שי לי בקע מפשעתי בהתחלה התגלה רק ב- US
ולפני כ- 8 חודשים רופא כירורג הרגיש ואמר בקע לא כלוא
בשבוע האחרון אחרי מאמץ התחיל לי כאבים במפשעה עם הקרנה לאשך הקרוב
האם בקע מפשעתי מקרין בכאב לאשך הקרוב?
האם יש ניתוחים בהרדמה מקומית?
תודה רבה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקע מפשעתי - תגובה
ד''ר דני רוזין01/07/2012לא נדיר שהכאב מקרין לאשך.
ניתן לנתח בהרדמה מקומית אך רוב הניתוחים נעשים בהרדמה כללית או חלקית (ספינלית, חצי גוף)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רועי01/07/2012תודה רבה על התגובה
באם יש כאב במפשעה וכאב עמום באשך
מהי להערכתך יכולה להיות הסיבה?
תודה רבה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
ד''ר דני רוזין01/07/2012כנראה שהבקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רועי01/07/2012תודה רבה על התשובות הזריזות
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
רועי10/07/2012שלום ד"ר
בהמשך להודעה הקודמת שלי על כאבים במפשעה ובקע מפשעתי עם כאב באשך ולאחר שלפני שנה אובחן באולטראסאונד בקע מפשעתי הלכתי לכירורג שלאחר בדיקה שלו פתאום טוען שאין לי בקע (נראה לי תמוה) ולאחר מכן הלכתי לאורולוג שלא מצא ממצא באשכים ואמר שהם תקינים... יש לי כאבים חזקים במפשעה היא קצת נפוחה (צד שמאל) יחסית לימין אך לא מרגיש משהו מיוחד... אני לא יודע מה לעשות יש לי כאבים גם מתחת לבטן תחתונה ליד המפשעה מה אתה ממליץ לעשות?
תודה רבה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רועי10/07/2012שלום ד"ר
בהמשך להודעה הקודמת שלי על כאבים במפשעה ובקע מפשעתי עם כאב באשך ולאחר שלפני שנה אובחן באולטראסאונד בקע מפשעתי הלכתי לכירורג שלאחר בדיקה שלו פתאום טוען שאין לי בקע (נראה לי תמוה) ולאחר מכן הלכתי לאורולוג שלא מצא ממצא באשכים ואמר שהם תקינים... יש לי כאבים חזקים במפשעה היא קצת נפוחה (צד שמאל) יחסית לימין אך לא מרגיש משהו מיוחד... אני לא יודע מה לעשות יש לי כאבים גם מתחת לבטן תחתונה ליד המפשעה מה אתה ממליץ לעשות?
תודה רבה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן גם שאלה זו
רועי10/07/2012חשוב לציין ביצעתי US בטן כללי + תחתונה בצד שמאל
ללא ממצא פתולוגי, מה הסיכוי שהכאבים נובעים אולי מבלוטות לימפה במפשעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמו כן גם שאלה זו - תגובה
ד''ר דני רוזין11/07/2012לא ברור ממה הכאבים, כאבים במפשעה אינם נדירים ואם לא נמצא הסבר ברור כגון בקע מומלץ לעקוב ללא התערבות, לנוח מבחינת פעילות גופנית ולהעזר במשככי כאבים לפי הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רועי11/07/2012בוקר טוב,
הבוקר עקב כאבים הלכתי לכירורג שהפעם מצא בקע בשני הצדדים !
לא הצלחתי להבין איך כירורג מלפני שבוע לא מצא בקע למרות שאמרתי לו שאולטראסאונד לפני שנה וחצי בערך אימת בקע.... בכל אופן הופניתי לאולטראסאונד ולדברי הכירורג אם זה מפריע יש צורך בניתוח... האם ניתן לבצע ניתוח בהרדמה חלקית (חצי גוף)
תודה רבה רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
ד''ר דני רוזין11/07/2012בקעים קטנים לא תמיד קל לאבחן. לרוב גם לא צריך להזדרז לניתוח אם יש כאבים בלי שיש בקע ברור.
אפזר לנתח בהרדמה איורית אם בוחרים בניתוח פתוח, בלפרוסקופיה זה לא מקובל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)