מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יבלות ויראליותחגית05/07/2012
לפני בערך חצי שנה החלו להופיע לי כמה יבלות על כפות הידיים. ניגשתי לרופאת עור וטופלתי בורומאל, כשראיתי שזה לא ממש עוזר, ניגשתי שוב לרופאה, היא צרבה לי את היבלות, לאחר שבוע הכל הפך להיות מאוד דלקתי, חזרתי אלייה, היא נתנה לי משחה אנטיביוטית וביקשה שאחזור שוב. חזרתי אלייה כשביקשה, היא ראתה שהיבלות באותו מצב וצרבה לי שנית. לאחר שראיתי שהצריבה לא עוזרת לי פעמיים ואף גורמת לי לנזק בעור,ניגשתי אלייה שוב וביקשתי לא לצרוב לי יותר ושאלתי אם יש לה פתרון אחר בשבילי היא נתנה לי מרשם לאלדרה, השתמשתי במשחה הזו (לא סיימתי את כל הטיפול) כי ראיתי שאין שום שיפור. אני כבר אובדת עיצות, יש לי קרוב ל-20 יבלות בכפות ידיים, חלקן ממש גדולות. ומה שמטריד אותי זה שזה רק הולך ומחמיר, כל הזמן נולדות להן עוד יבלות. מה אני יכולה לעשות, חשבתי על ניתוח, דיברתי עם כירורג דרך ביטוח מושלם, הוא ציין שאם יש לי הרבה כל כך זה מראה על בעיה המערכת החיסונית והוא ציין שהוא לא יוכל לנתח אותי עד שלא אביא לך אישור מאימונלוג על כל שאין לי שום בעיה בריאותית. הרופאת משפחה שלי לא מעוניינת לתת לי הפנייה לאימונולוג כי לטענתה היא עשתה לי את הבדיקות דם וכולן תקינות. בבקשה ממך, מה אני יכולה לעשות???אני כבר מיואשת, אני בחורה בת 30, זה מאוד לא אסטתי להיות ככה, אני כבר ממש מתביישת שרואים לי את הידיים וחוץ מזה לאחרונה גם זה התחיל ממש לגרד לי ואני מרגישה ממש חוסר נוחות. האם יש עוד משהו שיכול לעזור??ממה זה בכלל נובע כמויות רציניות כאלו לא יבלות? האם אתם ממליצים על ניתוחים. סליחה שאני כותבת את זה אבל אני כבר לא סומכת על הרופאת עור שהלכתי אלייה. אז אני לא מוכנה לחזור אלייה יותר. אפשר להפנות אותי למישהו? אפילו באופן פרטי.
אני ממש צריכה עזרה
תודה חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יבלות ויראליות - תגובה
ד''ר דני רוזין05/07/2012הנושא שייך לרפואת עור, וממילא לא נתנות פה המלצות על רופאים מסויימים.
אם הרופאה לא נתנה לך פיתרון מספק ניתן כמובן לקבל חוות דעת פרטית מרופא עור אחר. יבלות ויראליות ניתן לצרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)