ניתוח עוד שבוע!!!

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ניתוח עוד שבוע!!!
    אוסי
    18/08/2012

שלום, אני עומדת לעבור ניתוח מתקן (=הצמדת הרירית דרך פי הטבעת) בשבוע הבא ומכיוון שהייתה לי בעיה עם המחזור (בדר"כ המחזור שלי סדיר וכבר חודשיים שאין לי מחזור), לקחתי גלולות למניעת הריון בכדי שאוכל להסדיר את המחזור ולא יהיה דימום בזמן הניתוח. בזמן שקראתי את העלון המצורף בקופסת התרופה, קלטתי שעליי להתייעץ עם רופא 6 שבועות לפני הניתוח ואולי להפסיק ליטול את הגלולות. אך היום תהיה זו הגלולה הרביעית בסך הכל ואינני מרגישה בינתיים כל תופעת לוואי. מה עליי לעשות?!??! האם אני יכולה לגשת לניתוח ללא חשש?!?

בתודה מראש,

אוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח עוד שבוע!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח עוד שבוע!!! - תגובה

ד''ר דני רוזין
    18/08/2012

כן, אין בעיה לעבור ניתוח עם גלולות, ולמעשה גם אין בעיה לעבור ניתוח עם מחזור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרכיבים-חשש

אוסי
    18/08/2012

תודה על המענה המהיר. אבל הגלולות האלה אינן רגילות. המרכיבים: Cyproterone acetate ו- Ethinyloestradiol.
    שם הגלולה: Estelle-35.
    הבנתי שאחד המרכיבים גורם לדילול הדם, לכן רשום בעלון הסבר התרופה, שרצוי להפסיק להשתמש בגלולה שישה שבועות לפני ניתוח ולהתייעץ עם רופא.

האם זה משנה כעת את תשובתך?

בתודה מראש,
    אוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרכיבים-חשש - תגובה

ד''ר דני רוזין
    18/08/2012

לא דילול הדם- דוקא להפך, קרישיות יתר, ואני מאד מקווה שאת לא מעשנת כי עישון וגלולות יחד זה מסוכן.
    לגופו של עניין, הניתוח המתוכנן הוא קצר והסיכון לתרומבוזה נמוך מאד ולכן הגלולות לא ממש משנות. לעומת זאת, כפי שאמרתי, אין שום בעיה לעבור ניתוח בזמן מחזור אז לא ברור לי מי יזם את נטילת הגלילות ומדוע. האם זו המלצת המנתח?
    אם כן- מוטב שתתייעצי איתו על כל הפרטים.
    מבחינתי- אין כל צורך בגלולות האלה אם הן רק לכבוד הניתוח, אבל אם יש להן סיבה מוגדרת הן לא ימנעו את ביצועו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו