מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוטרדאיציק19/08/2012
אני בן 37 ולאחרונה הופיעו במפשעה שני " גולות קטנות " חשבתי שאלו סתם פצעים חולפים כמו פצעי בגרות אך הם לא עברו ניגשתי לרופא עור אשר נתן לי אנטיביוטיקה בשם רוליד וגם משחה מסויימת לאחר 10 ימים אלו לא עזרו חזרתי לרופא והוא נתן לי משחה חזקה יותר לדבריו בשם טרידרם אני משתמש בה כבר 6 ימים ולא רק שאין שום שינוי לטובה אלא נראה שיצאו עוד כמה "גולות " חדשות שם וכעת יש שם בערך 6 כאלו וממש קטנים אני מאוד מפוחד מהעניין שאלתי באחד הפורומים ואיזו פרופסור אחת אמרה שלדעתה אני לא מקבל טיפול נכון מעוניין לדעת למה יש לי את הבעיה הזו והאם באמת הטיפול שאני מקבל אינו נכון ? מה הטיפול הנכון אם כן ? והאם זו בעיה מסוכנת ? לדברי הרופא זה לא נראה "מסובך " הוא אמר לי שאם הציסטות מתנפחות לקחת שוב רוליד 10 ימים .... אני לא יודע אם כדאי לי לקחת שוב אנטיביוטיקה שבעבר לא עזרה בכלל מה הטעם ? מה עליי לעשות ולמי לפנות ? זה מתסכל מאוד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוטרד - תגובה
ד''ר דני רוזין23/08/2012קשה לדעת בלי לבדוק על מה בדיוק מדובר, אך אם אין תהליך דלקתי פעיל ואלו רק ציסטות קטנות של העור זה לא מסוכן ולא מחייב טיפול. אם יש התלקחות דלקתית לעתים צריך לנקז מוגלה או לטפל אנטיביוטית- לא נשמע שזה המצב. למה לא פשוט לעזוב את זה אם זה לא מאד מפריע? אין ממש סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)