מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פירסינג- עגיל בתנוך האוזן התייעצותגל22/08/2012
עשיתי לפני שנתיים עגיל נוסף בתנוך של האוזן (היו לי כבר זוג חורים, מאז שהייתי ילדה, אבל עשיתי עוד אחד)
שמו לי עגיל טיטניום רפואי, ונשארתי איתו שנה שלמה (במקום להוריד אחרי חודש) שנה שבו טיפלתי בו עם מי מלח, וויטה מרפן.
כעבור שנה הורדתי אותו, ושמתי בו רק עגיל זהב טהור כי אני רגישה.
החור בכל זאת כאב לי ונאלצתי להוריד את העגיל כדי שהאוזן "תנוח", בינתיים נוצא לי נפיחות ממש קלה בחור הזה (סוג של אינפקציה קלה) ולא הצלחתי להכניס את העגיל, אלא אם כן זה היה בכח, וזה נורא כאב. (הכנסתי בכח לפעמים רק בשביל שהחור לא ייסתם אבל זה כאב מאוד)
אמש הלכתי לסקין ליין בכפ"ס שם עשו לי את החור לפני שנתיים, וביקשתי שהאיש שם ישים לי בחור עגיל טיטניום רפואי כמו שהיה לי, כי כשהיה לי לא היו בעיות.
הוא חיטא לי בעזרת ספריי את העגיל, והחל להכניס אותו בחוזקה לאוזן, ונורא כאב לי, הרבה יותר מאשר שעשיתי את העגיל.
הוא עשה את זה בכוח ואני התפתלתי מכאבים, ובסוף הפסקתי אותו מכאב, וביקשתי שאני לא רוצה. זה אחרי 2 דקות של כאב שהעגיל לא הצליח להיכנס. (הוא גם אמר שזה לא נכנס כי עגיל טיטניום הוא עבה יותר, ושביקשתי דק הוא לא נענה לזה)
ירד לי הרבה דם והוא ניקה עם פד אלכוהול.
אני לא יודעת למה, אבל אחרי שיצאתי בכיתי בטירוף. הרגשתי כאילו מישהו הכאיב לי בלי שום טיפת רגישות.
היום, אחרי שהייתי אצלו, האיזור נפוח מאוד וכואב (פי כמה ממה שהיה כאשר באתי אליו).
בנוסף על כך, יש לי כאבי ראש מאוד חזקים. ואין לי נטיה לכאבי ראש.
יכול להיות שזה בגלל ה"טראומה" שנגרמה לי לגוף? או שמא מדובר בזיהום?
ודבר נוסף, האם הפירסר או האיש שם נהג בצורה נכונה? לא מדובר רק בחור סתום, אלא בחור שכואב לגעת בו.
אני יכולה ללכת לים ולבריכה או שיש חשש לזיהום? הפירסינג בן שנה וחצי, אבל בכל מקרה הפירסר "קרע לי את העור" בחזרה היום...
(מה שבטוח נפשית הוא גרם לנזק ואני לא הולכת להתקרב לסקין לייו בחיים שלי יותר! טיפה של רגישות וסבלנות אליי לא הייתה לו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פירסינג- עגיל בתנוך האוזן התייעצות - תגובה
ד''ר דני רוזין22/08/2012מציע לעקוב עוד יומיים שלושה, אם הכאב והנפיחות לא חולפים (כמו קורה בשטף דם או כל נזק מקומי) יש אולי מקום לטיפול אנטיביוטי. בכל מקרה משחה אנטיביוטית מקומית עשויה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)