כאבים בבטן עליונה צד ימין

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן עליונה צד ימין
    ליזטה
    04/09/2012

שלום לרופאים בת 33 בריאה. ביומיים האחרונים החלו אצלי כאבים ממש מתחת לחזה, בטן עליונה רק בצד ימין.הלכתי לרופא משפחה והראתי לו בדיוק איפה כואב לי .
    הוא רשם לי כדורי זרידקס 150 פעמיים ביום לפני האוכל.ואסר עלי לאכול מאכלים מטוגנים,מלוחים וחריפים.
    יש לציין שלפני 5 חודשים התחלתי להשתמש בכדורים נגד פטריה שיצאה לי בציפורן בבוהן
    שנקראים למיסיל.עברתי כל כמה שבועות בדיקות דם והרופא בדק וראה שהתוצאות תקינות.מה לעשות האם הכדורי זרדיקס יעזרו לי?
    והם צריך לעבור עוד בדיקות?? אני חוששת מאוד שחלילה לא נפגע לי הכבד וכו'..
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן עליונה צד ימין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן עליונה צד ימין - תגובה

ד''ר דני רוזין
    08/09/2012

החשש מפגיעה בכבד מוגזם, מה גם שכאבים זה לא הסימן המאפיין.
    הרופא חשב על כיב (אולקוס) או נטיה לכך, כגון דלקת בקיבה או בתרסריון. אם הטיפול לא יעזור כדאי להמשיך בבירור, לבצע אולטרה סאונד לשלול אבני מרה, ולפנות לרופא גסטרו להמשך בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיבים בכבה.

מוטי ביטון
    03/09/2013

יש משהו שאני יכול לאכול בלי לחשוש.ירדתי 10 קג בשלושים יום.כרגע אני מקבל זניטק 300מג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו