אבסס שהזדהם -ניתוח הוצאה בזמן הריון

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• אבסס שהזדהם -ניתוח הוצאה בזמן הריון
    שירלי
    08/09/2012

פתחו לי אבסס שהזדהם והומלץ לי לעשות ניתוח על מנת להוציאו
    שאלתי היא האם ניתן לעשות ניתוח כזה בזמן הריון ? אני יודעת שההרדמה הינה מקומית ובכל זאת?
    האם מומלץ לעשות קודם את הניתוח ורק אחכ לנסות להכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבסס שהזדהם -ניתוח הוצאה בזמן הריון - תגובה

ד''ר דני רוזין
    08/09/2012

עקרונית אין בעיה לבצע זאת בהריון, מעשית מעדיפים להימנע מכל מה שאינו חיוני.
    אם עדיין אינך בהריון- עדיף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

שירלי
    09/09/2012

המקום עדיין פתוח וייקח אני מעריכה בין חודש לחודשיים עד שיהיה אפשר לנתח ולהוציאו ( היה לי אבסס באותו מקום לפני 4 שנים וזה הזמן שלקח בין הפתיחה לניתוח שעשיתי ...) האם בזמן הזה עדיף שלא אכנס להריון?אני בצם שואלת אם לחומר ההרדמה י המקומית יש השפעה על ההריון (בחודשים ראשונים - חודש חודשיים ראשונים)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    09/09/2012

אין טעם לדחות הריון בגלל זה, אם כבר אז לדחות את הניתוח לאחריו או לפחות לשליש האמצעי שלו. לחומרי ההרשמה המקומית אין השפעה מסוכנת, אבל כפי שאמרתי- מנסים להימנע ככל האפשר מפעולות ומתרופות, בייחוד בתחילת ההריון בעת יצירת העובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו