צלקת קטנה מרסיס זכוכית

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• צלקת קטנה מרסיס זכוכית
    דור
    09/09/2012

לפני שלושה חודשים נחתכתי מרסיס זכוכית ונשארה לי צלקת ממש קטנה באצבע, שבקושי מבחינים בה. אבל יש כאב ברגע שלוחצים עליה.
    במידה ויש שם רסיס זכוכית, אם עברו שלושה חודשים והרסיס לא יצא עם מוגלה... יש צורך בהתערבות כירורגית? או שאין בעיה שאחיה עם הרסיס הזה? הוא לא יכל לצאת איכשהו ממערכת עיכול?

ושאלה אחרונה, יש אפשרות לעשות אולטרה סאונד לכל כף היד כדי למצוא רסיסים נוספים שאולי נלכדו? זה די מציק לי העניין הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקת קטנה מרסיס זכוכית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסיס זכוכית - תגובה

ד''ר דני רוזין
    09/09/2012

אם לא מפריע זה לא מסוכן ולא מחייב הוצאה, ולכן אין טעם לעשות אולטרה סאונד ולחפש. אם מה שקיים מציק- ניתן להוציא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דור
    10/09/2012

זה מפריע לי מדי פעם, גם אחרי כמה שנים הגיוני שהוא ישאר שמה? הוא לא יכול להתפרק או איכשהו לצאת ממערכת העיכול?

ושאלה נוספת, האם קיים צילום כולל של כל כף היד למציאת רסיסים נוספים?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד''ר דני רוזין
    11/09/2012

זכוכית לא מתפרקת.
    אין שום קשר למערכת העיכול מהיד- למה אתה חושב כך בכלל?
    אין שום צורך לנסות לחפש רסיסים שקשים לגילוי אם אינן גורמים שום הפרעה.
    אם האחד החשוד כקיים מפריע ניתן לחפשו ולנסות להוציאו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו