מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זכוכיתמור23/09/2012
אם יש לי איזשהוא רסיס זכוכית שנכנס לי, אז האם יכול להיות שהפצע יגליד ואז הרסיס ישאר תקוע מתחת לעור? או שיש מנגנונים טבעיים שיפלטו אותו לבד.
יש לי חתך באצבע שהגליד, ועברו כבר כמעט שלושה חודשים, ועדיין אני מרגיש שמשהו לכוד שמה... יכול להיות שזו רק תחושה וזה יעבור?
ישנה צלקת, ובזמן האחרון האזור מגרד לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זכוכית - תגובה
ד''ר דני רוזין23/09/2012רסיס יכול להישאר, ולא לגרום לתגובה דלקתית (שזה המנגנון להילחם ואף לפלוט גוף זר). אם עדיין יש תחושת גוף זר ניתן לנסות להוציאו בהרדמה מקומית. ניתן להעזר באולטרה סאונד לוודא אם קיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שאלה נוספת
מור25/09/2012אם עברו שלושה חודשים ולא יצאה מוגלה עם הרסיס, הגיוני שעוד תצא אחת?
ויש סיכוי שמדובר רק בתחושה ואין באמת שמה כלום? ושתעבור עם הזמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה שאלה נוספת - תגובה
ד''ר דני רוזין25/09/2012הסיכוי לזיהום מאוחר קיים אבל נמוך מאד.
בהחלט יתכן שיש תחושת גוף זר עקב צלקת או פגיעה בעצב, זה עשוי לחלוף תוך מס׳ חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
מור27/09/2012עשיתי בדיקת דם ויצא שיש לי חוסר בחומצה פולית
רציתי לדעתך אם זה יש לזה קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם - תגובה
ד''ר דני רוזין28/09/2012אין כל קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)