מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבצס חוזר במפשעהשני כהן05/10/2012
שלום לכם,
אני סובלת כבר שנים מאבצס חוזר במפשעה. עברתי ניתוח בהרדמה + מס' ניקוזים מקומיים ותמיד זה חוזר. אני סובלת כאבים תופת ובקושי הולכת..
האם יש פתרון קבוע? משחה מיוחדת?
האם יש רופא שזו ההתמחות שלו?
תודה מראש,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבצס חוזר במפשעה - תגובה
ד''ר דני רוזין07/10/2012אם זה באותו מקום ניתן לפעמים להסיר את כל הנגע שמתעורר, כולל המעטפת שלו.
אם זה על שטח רחב לעתים עושים כריתה רחבה- ניתן להתייעץ עם פלסטיקאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבצס במפסעה
מלי20/10/2012אני כל כך מבינה אותך כמה סבל עברתי,את תברכי אותי אם תעשי מה שאני מציעה לך. סבלתי 5 שנים מהפצע מוגלתי במפסעה לא היה לי מנוחה איתו 2 ניקוזים כואבים שלאחרי שבועיים חזרו שוב וכמה פעמים התפוצץ לבד ואני גם פוצצתי עד שכבר נואשתי והחלטתי ללמוד את הגוף שלי .והיום תודה לאל שקט ומרגישה שנולדתי מחדש,מה עשתי... א. הפסקתי לגלח. ב. לובשת תחתונים רק מכותנה בלבד, ג לא משתמשת בתחתוניות בכלל. כשאמרו לי את זה... אמרתי אני לא מאמינה שזה כל כך פשוט ,כי עמדתי כבר להשתגע לא ידעתי כבר לאן ללכת ומה לעשות.רופא אחד אמר לי כן תמיד לגלח שם ,השני אומר אולי זה מהגילוח שיגעו אותי כולם רוצים כסף מהניתוח הזה ככה הבנתי מקבלים 2000 שקל ומצידם תמותי עם הפצע והם יפתחו לך אותו גם 100 פעם, להם זה לא כואב, אף אחד לא בדיוק עוזר לך לי זה רק אני עזרתי לעצמי הבריא לי ככה לבד. היום תודה לאל אני כבר 4 חודשים מרגישה טוב כדי לך לפחות לנסות לא לגלח ולא לשים תחתוניות.אני מודה לאלוהים כל יום ,את הרופאים לא מעניין אותם כלום על זה נאמר שהכסף מעוור עיניי חכמים. יותר . תרגישי טוב חמודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)