איחור במחזור אחרי ניתוח אפנדציט

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור אחרי ניתוח אפנדציט
    לי
    14/10/2012

שלום

עברתי ניתוח אפנדציט לפרוסקופיה לפני שבוע וחצי .
    הפסקתי גלולות החודש ופעם אחרונה שקיבלתי מחזור היתה ב- 10/9. (אגב, יש לי ילדה כבר זו לא פעם ראשונה שאני מנסה להכנס להריון).

לפני הניתוח בדק אותי גניקולוג כי חשבתי בהתחלה שאולי הבעיה גניקוליגית ואמר לי שאין הריון והפנה אותי לבית חולים בשל חשד לאפנדציט ואכן זה היה אפנדציט ועברתי את הניתוח ואני כבר בהחלמה מלאה ממנו , לפחות בהרגשה שלי .
    מחזור עדיין לא קיבלתי. יש לי איחור של כשבוע, (היום זה היום ה- 36 מאז המחזור לרוב היו לי מחזורים של 30 יום) קיוותי שזה הריון בכל זאת אבל עשיתי היום בדיקת הריון ביתית וזה שלילי- אין הריון.
    האם ייתכן שאין לי מחזור בגלל הניתוח שעברתי? איך זה ישפיע על המחזור ועל הביוץ הבא?
    בבית חולים אמרתי למנתח שאני מנסה להכנס להריון והוא אמר שאין לזה שום השלכה ואני יכולה להמשיך לנסות מיד לאחר ההתאוששות שלי אבל בפועל לא קיבלתי מחזור ואני קצת חוששת שיש בעיה
    מה את ממליצה לי לעשות?
    אודה לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור אחרי ניתוח אפנדציט - תגובה

ד''ר דני רוזין
    14/10/2012

הרבה פעמים המחזור יוצא מסינכרון סביב ניתוחים, זה מסתדר מעצמו ברוב המכריע של המקרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו