מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור במחזור אחרי ניתוח אפנדציטלי14/10/2012
שלום
עברתי ניתוח אפנדציט לפרוסקופיה לפני שבוע וחצי .
הפסקתי גלולות החודש ופעם אחרונה שקיבלתי מחזור היתה ב- 10/9. (אגב, יש לי ילדה כבר זו לא פעם ראשונה שאני מנסה להכנס להריון).
לפני הניתוח בדק אותי גניקולוג כי חשבתי בהתחלה שאולי הבעיה גניקוליגית ואמר לי שאין הריון והפנה אותי לבית חולים בשל חשד לאפנדציט ואכן זה היה אפנדציט ועברתי את הניתוח ואני כבר בהחלמה מלאה ממנו , לפחות בהרגשה שלי .
מחזור עדיין לא קיבלתי. יש לי איחור של כשבוע, (היום זה היום ה- 36 מאז המחזור לרוב היו לי מחזורים של 30 יום) קיוותי שזה הריון בכל זאת אבל עשיתי היום בדיקת הריון ביתית וזה שלילי- אין הריון.
האם ייתכן שאין לי מחזור בגלל הניתוח שעברתי? איך זה ישפיע על המחזור ועל הביוץ הבא?
בבית חולים אמרתי למנתח שאני מנסה להכנס להריון והוא אמר שאין לזה שום השלכה ואני יכולה להמשיך לנסות מיד לאחר ההתאוששות שלי אבל בפועל לא קיבלתי מחזור ואני קצת חוששת שיש בעיה
מה את ממליצה לי לעשות?
אודה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור במחזור אחרי ניתוח אפנדציט - תגובה
ד''ר דני רוזין14/10/2012הרבה פעמים המחזור יוצא מסינכרון סביב ניתוחים, זה מסתדר מעצמו ברוב המכריע של המקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)