מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גוש תת עורי בזורע שמאל סמוך לאקסילהרמי18/10/2012
שלום, רופא משפחה הפנה אותי לבדיקת US של רקמות רכות בזרוע שמאל.
ממצאים של US
הודגם איזור בצקתי עם קולקציה נוזלית בגודל 1.3 ס"מ עם הסננה מסביב. שינוים תת עוריים בתוך רקמת שומן בלבד.
כירורג ציין כי US אינו מספק והפנה אותי ל CT רקמה רכה. בהפניה כתב
גוש תת עורי בזרוע שמאל, סמוך לאקסילה בוצע US רקמות רכות ונמצאה קולקציה נוזלית 1.3 ס"מ עם הסננה.
אין סימני דלקת או זיהום. הגוש נמוש מוגבל יפה ואינו רגיש.
מטרת הפניה: CT רקמות רכות של דופן החזה מתחת לאקסילה השמאלית, אקסילה שמאלית וזרוע שמאל בחלקה העליון. חיופש ת.ת.מ
כמה שאלות
האם חייב לבצע CT? אין בדיקה אחרת ( חשש מקרינה מיותרת )
האם יש מקום לדאגה, אני די מודאג
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוש תת עורי בזורע שמאל סמוך לאקסילה - תגובה
ד''ר דני רוזין18/10/2012קשה להתווכח עם הכירורג שבדק אותך והתרשם בעצמו, אבל ההרגשה שלי שזה משהו בנאלי כמו ציסטה של בלוטת חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)