זיהום בציפורן

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• זיהום בציפורן
    רויטל
    08/11/2012

שלום רב, הפדיקוריסטית אמרה שיש לי ציפורן חודרנית ולאחר הטיפול שמה חתיכה של צמר גפן על מנת להרים את הציפורן, יום לאחר מכן התנפח לי הצד השני ונהיה נורא קשה ומלא מוגלה. הצמר גפן אגב יצא באותו יום. היא אמרה שמה שעשה את הזיהום זה חתיכה של צמר גפן והוציאה מוגלה אבל המצב החמיר. הייתי היום אצל כירורג אשר כלל לא נגע באצבע אלא נתן לי משחה חומה שאמר שהיא תוציא את המוגלה וצפורל. אם זה לא יעבור אז יוציאו לי חתיכת ציפורן. האם זה נכון שלא נוגעים בציפורן במצב מוגלתי זה, אגב, האם יכול להיות שהצמר גפן עשה את הצרות או שיש חתיכה של ציפורן בפנים וזו הבעיה, מה לעשות ? סובלת מכאבי תופת !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום בציפורן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום בציפורן - תגובה

פרופ' אבי ריבקינד
    08/11/2012

שלום רויטל הטיפול הראשוני שניתן לך עי הפדיקוריסטית היה טוב.יתכן שהיה צריך לדחוף עמוק יותר את הצמר גפן, כואב מאוד.טיפול זה לא גרם לזיהום.לאצריך להשתמש במישחות.להכניס את הרגל לאמבטיה עם מים חמים וסבון,לנסות להרים שוב את הציפורן עם צמר גפן בדרך כלל טיפול שמרני עוזר.לחתוך את הציפורן אופציה ששמורה למקרים כרוניים. אנני רואה הוריה למתן אנטיביוטיקה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ' על תשובתך

רויטל
    08/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו