כאבים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים
    נונו
    20/12/2012

שלום מה שלומך? אני לא יודעת אם זה המקום לשאלה שלי. לפני 3 חודשים התחילו אצלי כאבים מעל למתו ימין שהקרין על המפשעה ועל הרגל, אחרי תקופה התחיל הכא להופיע ליד הטבור מצד ימין. בהתחלה היה חשש לתוספתן, אושפזתי עקב כאבים, נשלל תוספתן (זה היה אחרי צילום רנטגן) נעשו בדיקות דם ושתן (תקינות). אחרי חודש, הופיעו אצלי הכאבים שוב. התקף של בחילות וצמרמורת, אושפזתי יומיים בבית החולים (וזה אחרי סי טי שיצא תקין מלבד כמות קטנה לנוזל באגן) רופאת נשים גם בדקה , הרחם והשחלות תקינות. עשיתי בדיקת צואה ושתן שיצאו תקינות (קצת לכלוך בשתן). לפני יומיים הופיע הכאב (ההתקף) עוד פעם אבל ליד הטבור מצד שמאל. ההתקף תמיד מופיע אחרי שבוע-8 ימים של קבלת המחזור, לא יודעת אם יש קשר. זמן שאחרי המחזור הכאים נהיים קשים יותר. עצירות נדירה מאד. הכאב, לצערי, לא עוזב, אבל זה יותר מציק. לפעמים יש דקירות בגב בצד ימין. יש לי בדיקה אצל גסטרו. עשיתי בדיקה אצל ארוטופד ואורולוג (תקין) האם יש מקום לבדיקה אצל כירורוג??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים - תגובה

ד''ר דני רוזין
    21/12/2012

זה לא נשמע כמו משהו שכירורג יפתור, אם כי בדיקה תמיד שווה לעשות.
    כאב שקשור למחזור צריך להעלות מחשבה לגבי אנדומטריוזיס- צריך להתייעץ שוב עם גינקולוג לגבי אפשרות זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון...

נונו
    22/12/2012

תודה.....כן רואפת הנשים בבית החולים המליצה על גלולות כי יש אפשרות לזה .....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו