דלקת תוספתן כרונית

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• דלקת תוספתן כרונית
    נונו
    31/12/2012

דלקת תוספתן כרונית? האם יש דבר כזה ?
    ומה הם התסמינים לכך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת תוספתן כרונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת תוספתן כרונית - תגובה

ד''ר דני רוזין
    04/01/2013

יש קצת ויכוח על המושג.. אבל לעתים (רחוקות) יש אכן דלקת כרונית, לעתים זו שוט התלקחות חוזרת ונשנית ("על אש קטנה") של התוספתן, שמתבטאת בכאב עמום בבטן ימנית תחתונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עושים?

שרה
    04/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עושים? - תגובה

ד''ר דני רוזין
    04/01/2013

אם אכן זו האבחנה- מנתחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה ו....

שרה
    05/01/2013

תודה רבה על התשובות המהירות
    אני כבר 3 חודשים סובלת מכאבים מצד ימין, זה בכלל התחיל מעל למותן ימין והקרין על המפשעה ורגל אחר כך זז ליד הטבור . הכא לא עוזב לפעמים אני מרגישה אותו בשני הצדדים לפעמים אחד לחוד. עשיתי הרבה בדיקות , דם, שתן וצואה שיצאו תקינות. עשיתי רנטגן ו CT שיצאו גם תקינים מלבד נוזל חופשי באגן בכמות קטנה. עשיתי אולטראסאונד גם באישפוזי בבית החולים. נבדקתי על ידי רופאי נשים ואורלוג גם תקין. הכאב הוא כמו דקירות קטנות. לפעמים מקרין לישבן. פעם לחודש אחרי שבוע של מחזור אני מקבלת התקף בחילות וצמרמורת. הרופאה בבית החולים אמרה לי שיכול להיות שזה אנדו...המילה כל כך קשה שאני לא זוכרת אותה..אבל לפי התסמינים שלי זה לא תואם לזה. אני דואגת מה שיש לי זה דלקת תוספתן כרונית אבל קראת שאם נושמים עמוק מרגישים כאב אני להיפך לגמרי אני מרגישה הקלה רבה בנשימה עמוקה ..הכאב שלי לא קשור לאוכל אין שינויים ביציאות בכלל. הכא כפי שאמרתי לא עוזב אבל ברמות שונות.
    יש לי בדיקה אצל רופא גסטרו..אבל אני נורא נורא דואגת שזה משהו רציני....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה ו.... - תגובה

ד''ר דני רוזין
    05/01/2013

כאב שיש לו קשר למחזור בהחלט יכול לנבוע מאנדומטריוזיס, והתופעות לא תמיד ברורות וספציפיות.
    מציע להתייעץ שוב עם גינקולוג ויתכן ויהיה מקום ללפרוסקופיה אבחנתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• thanks a lot....

שרה
    05/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו