מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת תוספתן כרוניתנונו31/12/2012
דלקת תוספתן כרונית? האם יש דבר כזה ?
ומה הם התסמינים לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת תוספתן כרונית - תגובה
ד''ר דני רוזין04/01/2013יש קצת ויכוח על המושג.. אבל לעתים (רחוקות) יש אכן דלקת כרונית, לעתים זו שוט התלקחות חוזרת ונשנית ("על אש קטנה") של התוספתן, שמתבטאת בכאב עמום בבטן ימנית תחתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עושים?
שרה04/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומה עושים? - תגובה
ד''ר דני רוזין04/01/2013אם אכן זו האבחנה- מנתחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה ו....
שרה05/01/2013תודה רבה על התשובות המהירות
אני כבר 3 חודשים סובלת מכאבים מצד ימין, זה בכלל התחיל מעל למותן ימין והקרין על המפשעה ורגל אחר כך זז ליד הטבור . הכא לא עוזב לפעמים אני מרגישה אותו בשני הצדדים לפעמים אחד לחוד. עשיתי הרבה בדיקות , דם, שתן וצואה שיצאו תקינות. עשיתי רנטגן ו CT שיצאו גם תקינים מלבד נוזל חופשי באגן בכמות קטנה. עשיתי אולטראסאונד גם באישפוזי בבית החולים. נבדקתי על ידי רופאי נשים ואורלוג גם תקין. הכאב הוא כמו דקירות קטנות. לפעמים מקרין לישבן. פעם לחודש אחרי שבוע של מחזור אני מקבלת התקף בחילות וצמרמורת. הרופאה בבית החולים אמרה לי שיכול להיות שזה אנדו...המילה כל כך קשה שאני לא זוכרת אותה..אבל לפי התסמינים שלי זה לא תואם לזה. אני דואגת מה שיש לי זה דלקת תוספתן כרונית אבל קראת שאם נושמים עמוק מרגישים כאב אני להיפך לגמרי אני מרגישה הקלה רבה בנשימה עמוקה ..הכאב שלי לא קשור לאוכל אין שינויים ביציאות בכלל. הכא כפי שאמרתי לא עוזב אבל ברמות שונות.
יש לי בדיקה אצל רופא גסטרו..אבל אני נורא נורא דואגת שזה משהו רציני....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מודה ו.... - תגובה
ד''ר דני רוזין05/01/2013כאב שיש לו קשר למחזור בהחלט יכול לנבוע מאנדומטריוזיס, והתופעות לא תמיד ברורות וספציפיות.
מציע להתייעץ שוב עם גינקולוג ויתכן ויהיה מקום ללפרוסקופיה אבחנתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהthanks a lot....
שרה05/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)