גוש במשפעה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גוש במשפעה
    אבי
    20/01/2013

שלום רב ,

ב -17 -15 שנים האחרונות , יוצא לי אחת לכמה חודשים מין גוש במפשעה(לפעמים בימין ולפעמים במשאל ) שבדרך כלל כואב ומתנפח ולפעמים אף מפריש מין מוגלה ולאחר כמה ימים עובר .
    פעם אחת בהיותי בשירות הצבאי בדקתי את העניין ואז אמר לי הרופא שמדובר בתופעה נורמלית של הורמונים או משהו בסגנון . .
    בכל אופן , כבר התרגלתי לתופעה והיא אינה מטרידה אותי ייתר על המידה .
    לפני כשבוע וחצי , הופיע מין גוש כזה שבתחילה קצת כאב ולאחר כמה ימים הפסיק לכאוב
    ומאז הוא שם (עדיין לא נעלם )ורציתי לשאול , מה הסיבות שגושים אלו יוצאים אחת לכמה חודשים ומה יכול להיות הסיבה שהגוש עדיין לא נעלם . יש לציין כי הוא נהיה קטן יותר בגודלו מאז שהבחנתי בו לראשונה אך עדיין לא נעלם לחלוטין.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש במשפעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש במשפעה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    22/01/2013

מניח שאלו בלוטות חלב של העור שמתנפחות, זה קשור באמת למבנה העור ולגרוי הורמונלי. אם זה נהיה דלקתי זה עלול לכאוב ולהפריש. אם זה חולף מעצמו לא חייבים לטפל- וגם אין הרבה מה לעשות חוץ מתנקז מוגלה אם מצטברת לאבצס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו