וולוולוס+ אכלזיה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• וולוולוס+ אכלזיה
    ירון
    06/04/2013

לפני כחמש שנים במהלך טיול בספרד חשתי כאבים חדים בבטן התחתונה והעדר אפשרות יציאה, הוחשתי לבית חולים במדריד והסתבר שהחסימה הייתה עקב וולוולוס במעי הגס אשר שוחרר ע"י קולונוסקופיה.
    אירוע נוסף התרחש לפני שלושה ימים הופנתי לאיכילוב ושם שוחרר הוולוולוס שוב ע"י קולונוסקופיה. הוסבר לי כ מאחר ומדובר מסיגמה ארוכה יש לבצע ניתוח לקיצורה כדי להמנע מתופעה חוזרת.
    בנוסף אני סובל מאכלזיה עברתי הרחבה בשנת 1989 ע"י בלון והושג פיתרון חלקי לאכלזיה והאוכל יורדב עזרת שתיית מים.
    ברצוני לציין עוד כי בבדיקות גסטרוקופיה קודמות שביצעתי בקופת חולים ולמרות הצום עדיין קימת תופעה של וושת מלאה בתוכן נוזלי ושאריות מזון.
    שאלותיי הן:
    1. האם ממולץ לבצע ניתוח לקיצור הסיגמה הארוכה למרות שאין כל נמק.
    2. האם לבצע במהלך הניתוח גם הרחבה נוספפת של הוושת למרות שממצאי המנומטריה מעידים על לחץ נמוך בשני הסוגרים (בגוף הוושת גלים סימולטניים ונכשלים).
    3. האם ניתן לבצע ניתוח כזה בלפרוסקופיה.
    4. ולבסוף אשמח לדעת מה זמן ההחלמה המשוער.

אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וולוולוס+ אכלזיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וולוולוס+ אכלזיה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    06/04/2013

ניתן לבצע כריתת הדוגמה בלפרוסקופיה, ובוודאי שלא כדאי להמתין לנמק וניתוח דחוף (שאז יבוצע בפתיחה, יחייב הוצאת סטומה זמנית ועוד צרות....)
    לא הייתי משלב את נושא הושט באותו זמן, צריך לשקול מה הפיתרון הטוב- אולי אפילו ניתוח.
    אישפוז לרוב 5-7 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו