מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר ניתוח כריתת PNSזיו07/05/2013
שלום רב,
שמי זיו - חייל בן 21.
לפני כשלושה חודשים בדיוק עברתי ניתוח כריתת PNS.
הפצע עדיין פתוח לכל אורכו ולא מראה סימנים להיסגר, היום הייתי בביקורת אצל רופא צבאי והוא רשם "פצע פתוח לכל אורכו עם ריקמת גירעון מזוהמת". מה זה אומר?
איך אני אמור להמשיך את הטיפול, האם להמשיך להתקלח 3 פעמים ביום?
למה הפצע לא נסגר ומה ההשלכות של זה מה אני אמור לעשות על מנת שהוא ייסגר?
דרך אגב בוחרים להוציא אותי מהצבא בגלל זה...מספיק מוצדק?
תודה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר ניתוח כריתת PNS - תגובה
ד''ר דני רוזין08/05/2013הצעה חריגה אבל טובה: תתחיל לחבוש את המקום עם דבש.
כמות לא גדולה על גזה, פעמיים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהים- בריכה לאחר הניתוח
זיו19/05/2013תודה על התשובה,
יש לי עוד שאלה - האם מותר לי ללכת לים (כנרת) / בריכה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ים- בריכה לאחר הניתוח - תגובה
ד''ר דני רוזין22/05/2013מקובל להמליץ שלא, לפחות כדי למנוע זיהום הבריכה על ידי חיידקים מפצע פתוח- אם כי סביר להניח שההמלצה לא מאד מבוססת על מדע... יש תחבושות אטומות למים- ניתן אולי להעזר בהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח pns
משה30/10/2013שלום עברתי ניתוח pns ועבר 3 חודשים מאז וזה לא עבר עדין מה אפשר לעשות ואני צריך ללכת לצבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח pns - תגובה
ד''ר דני רוזין30/10/2013צריך להגיע לבדיקה נוספת. לעתים יש אפילו צורך בניתוח נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח כריתת pns
משה30/10/2013אבל האיתי אצל רופא כירורג והוא רשם לי שהפצע 2 סנתימטר על 1 סנתימטר אז מה זה אומר שהוא עוד מעט ניסגר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח כריתת pns - תגובה
ד''ר דני רוזין30/10/2013אם נבדקת, הפצע מתקדם בסגירה, ואין כאב או הפרשה רבה, אפשר בהחלט להמתין
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)