התקפים חזקים בבטן ובגב

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• התקפים חזקים בבטן ובגב
    ח
    09/06/2013

שלום, אני בת 19 וכבר חודש וחצי סובלת מהתקפים חזקים בבטן עליונה בצד ימין ובגב באותו
    המקום. הכאבים באים בממוצע פעמיים שלוש ביום. בהתחלה הם הגיבו לאדוויל אך עכשיו הכאבים רק חולפים לאחר לקיחת אופטלגין ובכמות של 1000 מ״ג. חוץ מהכאבים אין לי שום סימפטומים אחרים. עשיתי בדיקות דם, רנטגן גב ואולטרסאונד בטן והכל יצא תקין. ( יש לי כדוריות דם לבנות קצת גבוהות). בבדיקת c.t שנעשתה בבית חולים ראו שהתוספתן שלי טיפה מעובה כ-8 מ״מ אבל חוץ מזה לא ראו מספיק סימנים לזה שזה התוספתן ולכן לא רצו לנתח ושלחו אותי הביתה בטענה שהם לא יודעים מה זה, ושזה לא קשור לכירורגיה. בהמלצה לפנות לרופא גסטרו. יש לכם אולי רעיון למה זה יכול להיות? האם בכל זאת זה התוספתן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפים חזקים בבטן ובגב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפים חזקים בבטן ובגב - תגובה

ד''ר דני רוזין
    09/06/2013

זה יכול להיות התוספתן- אבל התמונה אינה טיפוסית ולכן בכל זאת מצדיקה בירור מערכת העיכול על ידי רופא גסטרו. אם לא ימצא דבר היה מקום לשקול לפרוסקופיה ואולי כריתת התוספתן- אם כי גם המיקום של בטן עליונה אינו מתאים לתוספתן ברוב המקרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו