ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    ג׳׳
    09/08/2013

שלום
    עברתי ניתוח פיסורה ( חיתוך צידי של הסוגר הפנימי בצד שמאל) לפני כשלושה חודשים, הפיסורה נשארה במקומה ובמיוחד הכאבים לאחר כל יציאה לא הצליח הניתוח כלל!( יש לציין שאני נעזרת הפגלקס פעמיים ביום וגם נפידיפין )
    בשבוע הבא ב״ה אני עוברת ניתוח פיסורה שני כריתת פיסורה והשארת הפצע פתוח עד להחלמה, יש לציין שאני נורא חוששת כי לאחר הניתוח הראשון עברתי גיהנום מבחינת כאב, מי שעושה לי את הניתוח הוא פרופסור שהלכתי אליו בהמלצות, והוא טוען שאי אפשר אחרת או לסבול או כריתה כי הוא מפחד לפגוע לי בסוגרים שאאבד שליטה, רציתי לדעת אם זה ניתוח עם אחוזים טובים להחלמה סופית ??כי אני מיואשת ארבעה חודשים של סבל ולמרות ניתוח שלא צלח, ומה משך ההחלמה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח - תגובה

ד''ר דני רוזין
    12/08/2013

קשה לענות בלי לבדוק, ובלי להבין למה הניתוח נכשל למרות שיעורי הצלחה מאד גבוהים. יום להיות שהיה מקום לקבל חוות דעת נוספת לפני ניתוח חוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו