אי-נוחות בבטן ימנית תחתונה בשכיבה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• אי-נוחות בבטן ימנית תחתונה בשכיבה
    א
    12/08/2013

ממה יכול לנבוע כאב קל או אי-נוחות בבטן תחתונה ימנית בשכיבה על בטן על צד ימין בלבד בגבר צעיר בסוף שנות העשרים? זה נמשך כבר שמונה חודשים.

הכאב הקל או הלחץ הוא רק שאני שוכב על הבטן בצד ימין, והוא נמצא רק בבטן ימנית תחתונה ליד המפשעה. כתוצאה מכך אני שוכב לישון רק על צד שמאל ואז לא כואב לי.

אני מרגיש את זה בכל פעם שאני שוכב על צד ימין. בהתחלה אני לא מרגיש כלום אבל הלחץ מתגבר ככל שאני שוכב יותר זמן ואחרי כמה דקות אני מרגיש את זה. פעם לפני כמה חודשים נראה לי שנרדמתי על צד ימין ושהתעוררתי באמת כאב לי. ההרגשה היא כאילו משהוא נמעך שם שאני שוכב.

בעמידה, בישיבה, ובשכיבה על הגב אין לי כאב כלל וגם שאני לוחץ באזור אין כאב.

מדי פעם יש לי שלשולים קלים ונראה שקיימת עלייה קלה בתדירות היציאות. התופעות האלו התחילו באותה תקופה.

בדיקות דם תקינות כולל ספירה ומדדי דלקת, ככה שאני מניח שזה לא אפנדציט. גם לא נראה שיש בקע מפשעתי. אולי יש בקע במקום אחר שאי-אפשר לראות בעין?

ממה עוד זה יכול לנבוע?
    יש לי לאולטרסאונד עוד חודש.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי-נוחות בבטן ימנית תחתונה בשכיבה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    14/08/2013

אם האולטרה סאונד תקין- כולל בדיקת המפשעה לבקע קטן- זה לא נעשה רוטינית אם לא מבקשים- כדאי להמשיך בבירור מערכת העיכול על ידי גסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו