בית שחי שמאל

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בית שחי שמאל
    מודאג
    26/09/2013

שלום מכובדיי!
    להלן שאלתי, אשמח לעזרה...
    אני בחור בן 28, בריא ומשעות הבוקר המוקדמות של היום יש לי הרגשה כזו שכאשר אני מצמיד את יד שמאל לבית שחי כביכול יש משהו שכאילו מציק לי , משהו שמפריע.
    אני ממש נמצא בחרדות ואני כל היום לא מפסיק לבכות.
    יש לציין שלפני שנה וחצי בערך אחרי הרבה צילומים ובדיקות היו לי כאבי תופת שנבע מבלוטה מנוונת בבית שחי שמאל. עוד דבר שחשוב לי לציין הוא שמתפתח בבית שחי שמאל פצע ( שכנראה נובע משימוש בדיאודורנט).
    אין לי סממנים כמו אודם, רגישות , נפיחות (לפחות לא נפיחות שיוצאת ובולטת מעל העור).....
    האם צריך לחשוש?

אודה לתשובתכם,
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בית שחי שמאל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בית שחי שמאל - תגובה

ד''ר דני רוזין
    29/09/2013

מקווה שבימים שעברו בינתיים העניין נרגע וגם אתה, אבל רוב התהליכים בבית השחי קשורים לבלוטות הזיעה ובלוטות החלב של השערות מתחת לעור, הם שפירים, גורמים לאי נוחות ולעתים דלקת, אך אין בהם כל סכנה. אם זה משהו מתמשך אז כדאי כמובן להיבדק אצל רופא המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בית שחי שמאל - תגובה

ד''ר דני רוזין
    29/09/2013

מקווה שבימים שעברו בינתיים העניין נרגע וגם אתה, אבל רוב התהליכים בבית השחי קשורים לבלוטות הזיעה ובלוטות החלב של השערות מתחת לעור, הם שפירים, גורמים לאי נוחות ולעתים דלקת, אך אין בהם כל סכנה. אם זה משהו מתמשך אז כדאי כמובן להיבדק אצל רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו