מורסה אקסליארית 1.5 ס"מ קוטר עם פלק

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• מורסה אקסליארית 1.5 ס"מ קוטר עם פלק
    דינה
    30/09/2013

שלום רב
    רציתי לשאול בבקשה, היום ביצעתי חתך וניקוז מוגלה בבית השחי. כפי שכתוב בנדון עם תפרים נמסים. נאמר לי להמשיך אנטיוטיקה לעוד 3 ימים כי יומיים אני כבר לוקחת ולהוציא מחר את החבישה. כולל הטמפון שהוכנס לבית השחי. האם יש צורך בחבישה מחר נוספת? האם לשטוף את האזור החתוך עם פולידין ומתי אוכל לחזור לשחות בבריכה, שכה חסרה לי, ובכלל להתעמלות.
    יש לציין שזו פעם שנייה ובמיקום אחר באותה בית שחי מורסה שבעבר ניקזו והיום הוציאו כיס שלם.
    תודה רבה
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורסה אקסליארית 1.5 ס"מ קוטר עם פלק - תגובה

ד''ר דני רוזין
    30/09/2013

האיזור דורש חבישה פשוטה עם גאזה סופגת כל עוד יש הפרשה אם יש, רחצה רגילה עם מים וסבון (אפשר פולידין אבל לא חובה, העיקר שיהיה נקי ולא רטוב וספוג הפרשות). אין בעיה להתקלח אבל עם בריכה כדאי להמתין עד שהאיזור יחלים יותר ללא הפרשה ועם פצע שנסגר. מניח שזה שבוע-שבועיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם פד סטרילי= גאזה?

דינה
    30/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו