חזרה של בקע מפשעתי?

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• חזרה של בקע מפשעתי?
    רועי
    22/02/2014

היי,
    אני בן 21,
    לפני כחצי שנה בערך עברתי ניתוח בקע מפשעתי חד צדדי פתוח (לא לפרוסקופי) בו הושתלה רשת, לאחר הניתוח היו כאבי תופת במשך חודשיים בערך שלא עברו, והיתה בנוסף המטומה מאוד גדולה מהטבור עד לאשכים כולל. מאז המצב השתפר והכאבים חלפו.
    לפני כחודש התחלתי לעבוד כמלצר במסעדה נחשבת עם כלים כבדים מאוד, אני לא יודע אם זה בעקבות זה, אבל לפני כמה ימים התחלתי להבחין שאני מרגיש באותו מקום בו היה בקע עד לפני חצי שנה, שוב כאבים, וכאבים כמו שחשתי לפני הניתוח, ז"א כאבים של בקע קיים ולא של "מקום של אחרי ניתוח". השאלה, האם קיים מצב כזה שהבקע חזר? האם כדאי ללכת לבדוק את זה או להתעלם?
    תודה רבה ושבוע טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה של בקע מפשעתי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה של בקע מפשעתי? - תגובה

ד''ר דני רוזין
    23/02/2014

כאבים יכולים לרמז על הישנות הבקע, אך לעתים נובעים רק מהשינויים הצלקתיים במקום מסביב לרשת, כתוצאה ממאמץ המופעל על האיזור. אם הכאב מתמשך שווה לבדוק- קודם על ידי כירורג, ואם עדיין יש ספק ניתן להשלים אולטרה סאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו