מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנא אפנה?מפוחדדת25/02/2014
שלום רב. בת 30 בד"כ בריאה,בדיקות דם תקינות . (לאחר 2 לידות) לא יודעת למי להפנות את השאלה אני מבולבלת ומפוחדת. מקווה שיהיה לך סבלנות לקרוא. אני סובלת ממיחושים בבטן כאבים/עוויתות ומאי נוחות תמידית, היציאות שלי בכל בוקר (פעם פעמיים ביום או שלוש) היציאות שלי רכות 5 בסולם בריסטול,"מתפרצות" וצריכה להתרוקן אחרי 5-10 דקות שאני מתעוררת אני בחורה רזה (חזרתי למשקל של לפני הלידה במהירות עברה שנה מאז הלידה ). סובלת מפיסורה שהולכת ובאה (נבדקה ע"י פרוקטולוג-שהוא לא התרגש מסיפור הדם סמוי בצואה ושאל למה לבצע דם סמוי כשיש דם גלוי? אבל לא היה דם גלוי באותו יום) היא מלווה בדימומים וכאבים. (כרגע כבר שבוע עם טיפול של שמן פרפאין ונפידיפי ואין אני רואה דם) לפני שבוע לאחר שהפיסורה נפתחה ודיממה ביצעתי דם סמוי בצואה (באותו היום דווקא לא ראיתי דם גלוי) שנמצא חיובי ומאותו היום התחלתי לקשר דברים ,כאבי בטן, חוסר תאבון ,ירידה במשקל דם סמוי חיובי= סרטן המעי הגס ועוד שבשבוע האחרון נוספו לי גלי חום במיוחד בלילה (אני מזיעה אמנם לא עד כדי החלפת בגדים, אבל דבר שמקיץ את שנתי וגורם לי לא לחזור לישון) (אין לי במשפחה סיפורים של פוליפים או סרטן המעיים) אני חיה את המחלה מאז. יש לי בנוסף כאבים פנימים בגב התחתון שמקרינים לבטן התחתונה ולעצמות שביצידי הבטן (העצמות שבולטות לאנשים רזים) אם אני מניעה את גופי ימינה ושמאלה הכאבים ומורגשים גם בכיפוף. במישוש הבטן יש מקומות שרגישים למגע ואף מקרינים כאב למקום אחר בבטן הבטן כל הזמן באי נוחות. במיוחד כאשר אני לוחצת משמאל לטבור או מעל לטבור יש לחץ וכאב באגן.(היה לי בקע בהריון שלא בדקתי מאז שילדתי) בדיקות שבוצעו בשנה האחרונה ללא קשר לתלונות אלה :סיטי אנגיו בטן ואגן (בעקבות פקקת אחרי לידה שניה) אולטארסאונד ואגינלי, אולטארסאונד בטן כולל דופלר בבטן ,אולראסאונד בטן ביצעתי מספר פעמים במהלך השנה....הכל נראה תקין ספירות דם בי 12 חומצה פולית וכו' הכל תקין....... האם יש משהו שאני יכולה עוד לעשות? כואב לי ואני פוחדת..(האם יש בדיקה יותר ידידותית מקולנוסקופיה? לא פולשנית שאוכל לבצע האם יש טעם? למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנא אפנה? - תגובה
ד''ר דני רוזין26/02/2014מי שצריך לרכז את הבירור והטיפול הוא רופא גסטרו.
בכנות, הסיכוי שהתופעות המתוארות קשורות לסרטן הוא קלוש, כמות הבדיקות שעברת היא מוגזמת, אבל אם את מעוניינת להמשיך לחפש זה בכיוון ברור של מערכת העיכול. בספק אם יש תחליף טוב לקולונוסקופיה כדי לקבל תמונה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)