הסרת ציסטה מורכבת

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• הסרת ציסטה מורכבת
    רוביק
    11/03/2014

ד.נ.
    לאיזו מומחיות או תת-מומחיות של ניתוחים זעיר-פולשניים מתאים לבצע הסרת ציסטה מורכבת, חשודה כ"שאת" (כאשר ציסטה זו נמצאה בכליה ב-U.S. תקופתי)? כירורגיה כללית? כירורגיה לפרוסקופית בכלל, או ספציפית כלשהי? כירורגיה נפרולוגית (יש דבר כזה?) וכו'? בברכה, אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת ציסטה מורכבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת ציסטה מורכבת - תגובה

ד''ר דני רוזין
    16/03/2014

יש לפנות לאורולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גולה בבטן תחתונה בימין

דגנית
    03/11/2014

שלום,
    אני כבר 3-4 חודשים סובלת מכאבים בבטן תחתונה מימין , אני עברתי 2 ניתוחים קיסריים בעבר +יש לי סוכרת נעורים .
    פניתי לרופאת משפחה והיא הפנתה אותי לאולטרה סאונד בטן +צילום גב (לפני 4 חודש)
    באולטרסנד ראו ציסטה בכליה וברנגן גב עקמת - ע"פ הרופאה שלי זה תקין .
    פניתי לר3 רופאי נשים אחד טען שייש לי דלקת באגן וקיבלתי אנטיביוטיקה שלא עזרה לכאבים.
    אתמול הכאב היה קשה יותר (חשוב להבין שהסתגלתי לכאב) ונגעתי היכן שכואב לי אני מרגישה מעין כדור קטן בתוך הבטן כמו מעין גולה בינונית בבטן בצד ימין בדיוק איפה שמסתיים הצלקת של הניתוח הקיסרי .
    אודה על תשובתך כי אני מרגישה שלא מאמינים לי שכואב לי .
    דגנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גולה בבטן תחתונה בימין - תגובה

ד''ר דני רוזין
    03/11/2014

בהחלט יכול להיות להיות שיש לך אנדומטריומה- זה גוש בצלקת קיסרי שנובע מרירית רחם ש״נזרעה״ בצלקת. התמונה הטיפוסית היא גוש וכאב- לרוב מחמיר במחזור.
    האולטרסאונד צריך להיות לא של ״הבטן״ אלא מכוון לצלקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גולה בבטן תחתונה בימין

דגנית
    05/11/2014

שלום
    תחילה תודה שעניתה לי
    היום עשיתי אולטרסאונד דופן הבטן להלן הממצאים:
    באזור השריר המיישר התחתון הודגם תהליך הטרוגני בגודל 2.45 * 1.13 ס"מ לציין רגישות וכאב הנבדקת
    קיימת זרימה בתוך התהליך התהליך נמצא 0.8 ס"מ מתחת לפני העור.
    סריקה לדופן הבטן השמאלית באזור המקביל מראה מבנה תקין של הרקמות.
    לסיכום: בדופן בטן ימינית תחתונה הודגם תהליך הטרוגני עם זרימה בתוכו פיברומה? אחר? יש להמשיך הבירור בהקדם ולשקול קורלציה עם בדיקהת הדמיה מתקדמת יותר.

אודה לעזרתך הפינו אותי לרופא כירוגי אבל התור הקרוב עוד שבועים אני סובלת מכאבים חזקים
    דגנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גולה בבטן תחתונה בימין - תגובה

ד''ר דני רוזין
    05/11/2014

מאד מתאים לאנדומטריומה.
    נראה שהפתרון יהיה בניתוח להסרת הגוש- בינתיים אין ברירה אלא להעזר במשככי כאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו