מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסרת ציסטה מורכבתרוביק11/03/2014
ד.נ.
לאיזו מומחיות או תת-מומחיות של ניתוחים זעיר-פולשניים מתאים לבצע הסרת ציסטה מורכבת, חשודה כ"שאת" (כאשר ציסטה זו נמצאה בכליה ב-U.S. תקופתי)? כירורגיה כללית? כירורגיה לפרוסקופית בכלל, או ספציפית כלשהי? כירורגיה נפרולוגית (יש דבר כזה?) וכו'? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסרת ציסטה מורכבת - תגובה
ד''ר דני רוזין16/03/2014יש לפנות לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה בבטן תחתונה בימין
דגנית03/11/2014שלום,
אני כבר 3-4 חודשים סובלת מכאבים בבטן תחתונה מימין , אני עברתי 2 ניתוחים קיסריים בעבר +יש לי סוכרת נעורים .
פניתי לרופאת משפחה והיא הפנתה אותי לאולטרה סאונד בטן +צילום גב (לפני 4 חודש)
באולטרסנד ראו ציסטה בכליה וברנגן גב עקמת - ע"פ הרופאה שלי זה תקין .
פניתי לר3 רופאי נשים אחד טען שייש לי דלקת באגן וקיבלתי אנטיביוטיקה שלא עזרה לכאבים.
אתמול הכאב היה קשה יותר (חשוב להבין שהסתגלתי לכאב) ונגעתי היכן שכואב לי אני מרגישה מעין כדור קטן בתוך הבטן כמו מעין גולה בינונית בבטן בצד ימין בדיוק איפה שמסתיים הצלקת של הניתוח הקיסרי .
אודה על תשובתך כי אני מרגישה שלא מאמינים לי שכואב לי .
דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גולה בבטן תחתונה בימין - תגובה
ד''ר דני רוזין03/11/2014בהחלט יכול להיות להיות שיש לך אנדומטריומה- זה גוש בצלקת קיסרי שנובע מרירית רחם ש״נזרעה״ בצלקת. התמונה הטיפוסית היא גוש וכאב- לרוב מחמיר במחזור.
האולטרסאונד צריך להיות לא של ״הבטן״ אלא מכוון לצלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה בבטן תחתונה בימין
דגנית05/11/2014שלום
תחילה תודה שעניתה לי
היום עשיתי אולטרסאונד דופן הבטן להלן הממצאים:
באזור השריר המיישר התחתון הודגם תהליך הטרוגני בגודל 2.45 * 1.13 ס"מ לציין רגישות וכאב הנבדקת
קיימת זרימה בתוך התהליך התהליך נמצא 0.8 ס"מ מתחת לפני העור.
סריקה לדופן הבטן השמאלית באזור המקביל מראה מבנה תקין של הרקמות.
לסיכום: בדופן בטן ימינית תחתונה הודגם תהליך הטרוגני עם זרימה בתוכו פיברומה? אחר? יש להמשיך הבירור בהקדם ולשקול קורלציה עם בדיקהת הדמיה מתקדמת יותר.
אודה לעזרתך הפינו אותי לרופא כירוגי אבל התור הקרוב עוד שבועים אני סובלת מכאבים חזקים
דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גולה בבטן תחתונה בימין - תגובה
ד''ר דני רוזין05/11/2014מאד מתאים לאנדומטריומה.
נראה שהפתרון יהיה בניתוח להסרת הגוש- בינתיים אין ברירה אלא להעזר במשככי כאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)