מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בטן תחתונה מצד ימין ניתוחלסלי18/03/2014
שלום רב
אני בת 35 , לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח חסימת מעיים, המונח באנגלית הוא המדויק גרה בארהב מניחה שזה חסימת מעיים(small bowel obstructer ) אני אחרי 3 ניתוחים קיסרים בעבר וזו הסיבה לכאבים ולניתוח .
הייתי כבר בבדיקה שאחרי הניתוח ונאמר לי שהכל בסדר ,סיפרתי למנתח בבדיקת המעקב שתמיד יש לי איזה סוג של כאב קל והוא אמר שזה נורמלי.
אולם אני שמה לב שבמיוחד בימים האחרונים שהכאב של הניתוח עצמו התמוגג יחסית
נשאר לי כאב מציק במיוחד בבטן התחתונה מצד ימין בדיוק איפה שנגמרת הצלקת של הניתוח הקיסרי. כאב מרגיז , תמיד שם לאורך כל היום , לא מתפתלת מכאבים , אבל בהחלט מרגישה אותו על הזמן .
האם זה נשמע נורמלי ? מה יכולה להיות הסיבה ? האם יתכן שלא הפרידו בניתוח את כל הרקמות כמו שהיה צריך ושכחו באזור הזה? האם יתכן דלקת או זיהום מהקטטר שהיה לי יומיים
מודה לך מראש על זמנך . לסלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בטן תחתונה מצד ימין ניתוח - תגובה
ד''ר דני רוזין19/03/2014כאבים שונים שבועיים וחצי אחרי ניתוח הם צפויים ונורמליים, ואם אין סימני זיהום או שוב תופעות של חסימה אפשר להמתין בסבלנות0 חודש עד חודש וחצי מהניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)