ניתוח שערה הפוכה בעוד יומיים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ניתוח שערה הפוכה בעוד יומיים
    גל
    22/04/2014

שלום,
    אני חיילת בת 20, לפני כחצי שנה בערך התחילו לי כאבים בעצם הזנב, בחודש ינואר נפגשתי עם כירורג שאבחן שהבעיה היא שערה הפוכה ויש לעבור ניתוח והפנה אותי לזימון תורים. עברו כמה חודשים מאז שראיתי כירורג, והבעיה חלפה ואני לא מרגישה שום כאב או פצע או הפרשות באיזור. הניתוח מתקיים ביום חמישי הקרוב (בעוד יומיים) ומחר אני כבר מתאשפזת בבית חולים. מדוע מאשפזים אותי יום לפני הניתוח? האם יש סיכוי שיבטלו לי את הניתוח בגלל שהמקום החלים? חייבת לציין שאני מרגישה שיש בפנים משהו אבל לא שכואב לי או מציק לי. מה אתה ממליץ לעשות?
    במידה ואתה כן ממליץ לעבור את הניתוח, האם הזריקות להרדמה המקומית כואבות מאוד? יש אופציה לבקש דרך אחרת להרדמה? אני מאוד חוששת מזה.

תודה רבה על העזרה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שערה הפוכה בעוד יומיים - תגובה

ד''ר דני רוזין
    24/04/2014

לא ברור לי למה מאשפזים יום לפני אבל יתכן וזה הנוהל המקומי.
    אם הכל חלף לא דחוף להינתח, אך יש לבעיה נטיה לחזור.
    ההרדמה המקומית לא נעימה אך בהחלט נסבלת.
    אם נותחת- מקווה שעבר בשלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

גל
    28/04/2014

תודה דני על תשובתך, עברתי את הניתוח בהרדמה כללית והכל עבר בשלום.
    עכשיו אני בבית ויש המון הפרשות, אמרו לי להגיע למיון וכשהגעתי אמרו שיש מוגלה והוציאו אותה וחיטאו את המקום בפולידין ואמרו לי לשטוף את המקום יותר ביסודיות ולהתקלח 6 פעמים ביום.
    אני מתקלחת ורוחצת את המקום טוב טוב אבל עדיין יש הפרשות מיימיות ולא מוסברות, מה עליי לעשות כדי שלא יהיו הפרשות? האם זה תקין?

תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שערה הפוכה בעוד יומיים - תגובה

ד''ר דני רוזין
    28/04/2014

תקין- במסגרת הצפוי בריפוי של פצע מסוג זה. צריך להמשיך בהיגיינה מקומית ובסבלנות- לעתים זה לוקח מס׳ שבועות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

גל
    28/04/2014

תודה רבה לך, עזרת לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו