מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת באצבעיעל30/05/2014
לפני כמה ימים נשברה לי חתיכה של הציפורן באצבע הגדולה ברגל. היה בסדר ופתאום נעשה כואב אדום ושלפוחית במקום השבירה הלכתי לרופא המשפחה ואמר שזה דלקת ונתן משחה אנטביוטית רציתי לשאול בדרך כלל תוך כמה זמן המשחה מתחילה להשפיע ומרגישים הקלה והאם גם השלפוחית תקטן בעצמה או שצריכה לנסות לעשות לה משהו והאם יש עוד משהו שאפשר לשים בין מריחה למריחה של המשחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת באצבע - תגובה
ד''ר דני רוזין30/05/2014לרוב תוך כמה ימים זה מרגע, אם אין שיפור לפעמים צריך אנטיביוטיקה דרך הפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת באצבע
יעל31/05/2014והאם שיוצאת גם דלקת מוגלתית בצבע צהוב זה אומר שהמצב חמור יותר או שתוך כמה ימים גם זה יעבור והאם יש עוד משהו שאפשר לעשות להקלת הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת באצבע
יעל31/05/2014ומה בקשר לשלפוחית תקטן בעצמה או שצריך לפוצץ באיזה דרך . שולחת גם צילום שתראה , האם הטיפול שנתנו מספיק או שצריך עוד משהו. אני גם מקווה שזה לא ציפורן חודרנית כי אני לא יודעת איך מרגישים אם זה ציפורן חודרנית או דלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת באצבע - תגובה
ד''ר דני רוזין31/05/2014דוקא קצת מחשיד לציפורן חודרנית עם תגובה דלקתית, השריה במי סבון יכולה לרכך ולעזור, אמור להסתדר עם משחה תוך מספר ימים אבל לפעמים מצריך הוצאת קטע ציפורן על ידי כירורג.
יעל31/05/2014תוך כמה ימים אם לא יעזור כדאי ללכת שוב לרופא שיראה , כי התחלתי להשתמש רק במשחה אתמול, האם תוך יום יומיים אם לא מתחילה להרגיש יותר טוב אז ללכת או כמה זמן זה הגיוני שמתחיל להשפיע , והשלפוחית גם אמורה לרדת בעצמה או שצריך לעשות משהו?
יעל31/05/2014קודם טוב תודה ואשמח שתענה על עוד שאלה ששאלתי. ועוד שאלה אם אצטרך ללכת לכירוג שתגיד לי תוך כמה זמן אמור להשפיע המשחה , אבל אם אצטרך האם הוצאת החלק עושים על המקום והאם אחרי זה אפשר לתפקד כרגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דלקת באצבע - תגובה
ד''ר דני רוזין03/06/2014אם לא נרגע כלל עד עכשיו כדאי לפנו לבדיקת כירורג. יש כאלה שערוכים לטיפול בציפורן בו במקום.
לילך03/06/2014זה טיפה השתפר כי החליפו לי משחה , ואם אצטרך ללכת לכירוג אין משהו שעושים במקום חוץ מתלישת הציפורן אין איזה חומר ממיס או משהו כזה כי הרופא המשפחה נגד זה ולפי דעתו עדיין אפשר להציל הבעיה עם השלפוחית תוך כמה זמן אמורים לראות שזה קטן מהחלפת המשחה?
דלקת באצבע - תגובה
ד''ר דני רוזין03/06/2014אם יש שיפור מסויים כדאי להמתין עוד מספר ימים, עד אחרי סופ״ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית
לילך03/06/2014אבל סתם ליידע איך המשחה אמורה לעזור אם הציפורן החודרנית והרופא גם אמר לי לשים פתיל צמר גפן מאחורי הציפורן זה גם יעזור שמעת על השיטה הזאת?
ציפורן חודרנית - תגובה
ד''ר דני רוזין03/06/2014הבעיה היא לא רק מכנית אלא גם הדלקת המשנית לחדירת הציפורן- וזה תפקיד האנטיביוטיקה.
הפתיל מרים את הציפורן ומפחית מהלחץ הישיר של הציפורן על הריקמה ולכן כנראה עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית שאלה אחרונה
לילך03/06/2014השאלה האם כל עוד קיימת הציפורן האם הדלקת לא תשאר? והאם האנטביוטיקה יכולה לעזור ומה היא אמורה לעשות לציפורן?
ציפורן חודרנית שאלה אחרונה - תגובה
ד''ר דני רוזין03/06/2014לא כל ״ציפורן חודרנית״ מובילה אוטומטית לדלקת. צריך שיחדור חידק. לכן יש שני מרכיבים- הטיפול האנטי דלקתי והטיפול המכני. לעתים הראשון מספיק, אם כי לעתים לא רחוקות אין מנוס מהשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית קרה משהו
לילך04/06/2014אתמול התקלף טיפה העור ויצא חלק מהשלפוחית נראה לי שזה הטבה , וגם אני רואה את הציפורן החודרנית שהיתה רחוקה התקרבה להמשך הציפורן הרגילה עוד ממש טיפה היא תהיה בהמשך הציפורן הרגילה האם זה אומר שזה הטבה או לא ? שזה בדרך הטובה ומשחת האנטביוטיקה משפיעה סוף כל סוף?
ציפורן חודרנית קרה משהו - תגובה
ד''ר דני רוזין04/06/2014נשמע כך
החלמה דורשת סבלנות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית - תודה ושאלה אחרונה
לילך04/06/2014קודם כל תודה רבה על כל התשובות. ושאלה אחרונה. האם הציפורן החודרנית אמורה להתחבר ביחד עם הרגילה , או שאמורה לצאת מעצמה וגם האם שהשלפוחית מה שיש עוד יותר דמית ופחות צהובה זה גם סוג של החלמה?
ציפורן חודרנית - תודה ושאלה אחרונה - תגובה
ד''ר דני רוזין04/06/2014זה לא איבר נפרד...
זו אותה ציפורן עם חלק שצומח לעומק הרקמה.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית
לילך04/06/2014תודה רבה על היענות על התשובות. ושיהיה לך חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית דעתך
לילך05/06/2014שמה אני התמונה שלפי דעתי חל שיפור אודה אם תגיד אם גם לדעתך חל שיפור וכמה זמן בדרך כלל זה יכול להיות עד שיחלים לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית דעתך
לילך05/06/2014שמה אני התמונה שלפי דעתי חל שיפור אודה אם תגיד אם גם לדעתך חל שיפור וכמה זמן בדרך כלל זה יכול להיות עד שיחלים לגמרי.
ציפורן חודרנית דעתך - תגובה
ד''ר דני רוזין06/06/2014השיפור העיקרי צריך להיות בהרגשה- פחות כאב, מעבר למידת הנפיחות או סימני דלקת והפרשה. אם את מרגישה שיפור חכי עוד 7-10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית
שירה06/06/2014יש הקלה ומתליחה ללכת יותר טוב. קודם כל שאני הולכת רק עם סנדלים או כפכפים עכשיו . ושאלה שניה באיזה מקום איפה שהאדמומיות שנוגעת מרגישה את הציפורן מה זה אומר ומצב כזה אמור להסתדר בעצמו אלך גם לרופא המשפחה ביום ראשון שראה אותי שיחווה דעתו אבל האם זה אומר שיש הטבה וגם שהציפורן יותר נראית ומורגשית?
ציפורן חודרנית - תגובה
ד''ר דני רוזין07/06/2014נראה שיש הטבה.
לא נראה שיש סבלנות...
החלמה זה תהליך, זה לא נס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)