גסטרו או כירורגיה?

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גסטרו או כירורגיה?
    מיקי
    24/06/2014

שלום רב,
    שלום רב, אשמח לדעת לאיזה סוג רופא אני פונה אם חשדו שיש לי בעיות כיס מרה מס פעמים + כאבים כרוניים של 3 שנים שכם ימין ומתחת צלע ימין , דקירות והתכווצויות רק בחודש האחרון חלה החמרה ש״ח צמרמורות עם פעמיים ירידת חום גוף ל35 וקור + הגעה למיון עם זיהום חריף .סערבתי לעשות סיטי מאחר ואני בת 30 עם 5 סיטי ללא אבחנה בשנתיים אחרונות באולטרסאונד לא נמצאו אבנים . בעיות של סוכר וכולסטרול מאוד גבוה כן... האם מדובר בגסטרו או כירורגיה? תודה רבה מראש! מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גסטרו או כירורגיה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיס המרה

פריאל
    26/06/2014

מוכר מאוד. הדאלה היכן ביצעת סי טי של הבטן? אמא שלי ביצעה בסנדלריה של הלל יפה לפני שנה וחצי ושם נכתב שהכל תקין באולטרסאונד נראה בוץ. הרופא חשב לנכון לבטוח במפענח הסנדלר של הלל יפה וכך התוצאה " תקין"
    לפני מספר חודשים אושפזה בשל הקאות חמות/צהובות הפלא ופלא אבנים בכיס המרה נראה באולטרסאונד אבל בסי טי של הסנדלרים נאדה!!! אילו בסי טי בטן שבוצע באסותא נכתב בברור אבנים קטנות.
    הכל תלוי היכן בוצע הבדיקה ומי המפענח!! לפעמים רצוי לקחת את הדיסק לפענוח נוסף באופן פרטי.
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיס המרה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    26/06/2014

זה אמנם כיף להשמיץ אבל סיטי אינה בדיקה טובה לאבני מרה.
    הפורום אינו במה להשמצות ונאצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גסטרו או כירורגיה? - תגובה

ד''ר דני רוזין
    26/06/2014

מציע להתחיל אצל רופא גסטרו, כדאי לשקול MRI של כיס ודרכי מרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר רוזין תודה רבה לתשובתך!!

מיקי
    26/06/2014

אעשה כדבריך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו