מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טחוריםאלי25/06/2014
אני בחור בן 22 סובל מטחורים כבר 3 חודשים לפני כחודש הייתי אצל הרופא שהציע לי לעשות קשירה לטחור בכמה ימים שאחרי הטיפול הייתה הקלה אבל אחרי תקופה קצרה חזרו שוב הכאבים הייתי אצל הרופא שוב והוא הבהיר לי שיש לפני עוד שתי קשירות שבכל פעם מניחים שתי גומיות על הטחור שאלתי היא כזאת האם בקשירה רגילה היא מבוצעת 3 פעמים קשירה אחת לשלושה שבועות ואם הקשירה לא עוזרת האם יש טיפול ניתוח אחר שיפתור את הבעייה מבלי תופעות לוואי במיוחד כמו אי שליטה בסוגרים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים - תגובה
ד''ר דני רוזין06/07/2014אם עיקר ההתבטאות היא כאב כדאי קודם לוודא שהאבחנה נכונה, ושלא מדובר למשל על פיסורה, הרבה פעמים מייחסים תופעות באיזור פי הטבעת ל״טחורים״ כי זה מה שאנשים מכירים ולא מודעים לפתולוגיות השונות. גם הרופאים לעתים טועים בזה.
אם אכן מדובר בטחורים פנימיים משמעותיים (בדרך כלל מציקים אבל לא תמיד כואבים) ניתן אכן לקשור, יש שלושה איזורים והיה נהוג לקשור כל אחד בנפרד, היום יש נטיה לקשור יחד שניים או אפילו שלושה בו זמנית אבל הרבה עדיין מהססים ומפרידים למספר טיפולים.
אם הקשירה נכשלת ניתן לחזור עליה, ולעתים מגיעים לניתוח- הוא לא מסוכן אבל ההתאוששות קצת קשה, ולכן אינו פופולרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)