מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים במרכז החזההילה04/07/2014
שלום רב,
בת 28, בריאה בדרך כלל לא מעשנת.
מזה 4 חודשים אני סובלת מכאבים בחזה בהתחלה הכאב היה מגיע ועובר ועכשיו הוא כאב תמידי המופיע גם בלילה כלומר במנוחה ומאוד מקשה עלי לישון.
עשיתי צילום חזה יצא תקין, בדיקות דם תקינות וא.ק.ג תקין.
בחודש מאי עשיתי ניתוח להוצאת התוספתן ומאז אני בסדר לא מאמינה שהכאבים קשורים לכך מה גם שלאחר הניתוח ביקשתי אולטראסאונד בטן שיצא תקין.
הרופא משפחה אמר שאין לי כלום והפנה אותי לפיזיותרפיה מאחר וישנם גם כאבים באזור הגב.
יש לציין כי אני במתח רב וסובלת מהתקפי חרדה בנוסף חלק מהמקצוע שלי אני צריכה לשבת שעות רבות אל מול המחשב.
האם יש צורך לבקש CT חזה מהרופא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים במרכז החזה - תגובה
ד''ר דני רוזין04/07/2014לא ברור מה זה ״כאבי חזה״
צד אחד? שניהם? מרכז? בדופן החזה? בנשימה? בשד?
יש הרבה סוגים ולפי זה הבירור והטיפול.
סי טי חזה לרוב אינו נותן מענה ואינו חיוני- אלא בשאלות ספציפיות (לגבי אבחנות שלרוב אינן קשורות בכאב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאב
הילה04/07/2014כאב במרכז בית החזה, מרכז הצלעות מאוד חזק. לעיתים גם מתחת לשד שמאל. עשיתי א.ס. שד בחודש מרץ יצא תקין + ביקור אצל כירורג שד לפני שבועיים שלא מצא שום ממצא במישוש ידני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכאב - תגובה
ד''ר דני רוזין04/07/2014זה אכן נשמע כמו כאב ״מוסקולוסקלטלי״ שנובע מדופן החזה- שרירים, צלעות, סחוסים, ויכול להיות קשור למתח וחרדה.
לא נראה שסי טי חזה יתרום משהו (כרוך בקרינה), הטיפול בעיקרו הוא תרופתי בכאב ובחרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)