כאבים במרכז החזה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים במרכז החזה
    הילה
    04/07/2014

שלום רב,
    בת 28, בריאה בדרך כלל לא מעשנת.
    מזה 4 חודשים אני סובלת מכאבים בחזה בהתחלה הכאב היה מגיע ועובר ועכשיו הוא כאב תמידי המופיע גם בלילה כלומר במנוחה ומאוד מקשה עלי לישון.
    עשיתי צילום חזה יצא תקין, בדיקות דם תקינות וא.ק.ג תקין.
    בחודש מאי עשיתי ניתוח להוצאת התוספתן ומאז אני בסדר לא מאמינה שהכאבים קשורים לכך מה גם שלאחר הניתוח ביקשתי אולטראסאונד בטן שיצא תקין.
    הרופא משפחה אמר שאין לי כלום והפנה אותי לפיזיותרפיה מאחר וישנם גם כאבים באזור הגב.
    יש לציין כי אני במתח רב וסובלת מהתקפי חרדה בנוסף חלק מהמקצוע שלי אני צריכה לשבת שעות רבות אל מול המחשב.
    האם יש צורך לבקש CT חזה מהרופא?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במרכז החזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במרכז החזה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    04/07/2014

לא ברור מה זה ״כאבי חזה״
    צד אחד? שניהם? מרכז? בדופן החזה? בנשימה? בשד?
    יש הרבה סוגים ולפי זה הבירור והטיפול.
    סי טי חזה לרוב אינו נותן מענה ואינו חיוני- אלא בשאלות ספציפיות (לגבי אבחנות שלרוב אינן קשורות בכאב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאב

הילה
    04/07/2014

כאב במרכז בית החזה, מרכז הצלעות מאוד חזק. לעיתים גם מתחת לשד שמאל. עשיתי א.ס. שד בחודש מרץ יצא תקין + ביקור אצל כירורג שד לפני שבועיים שלא מצא שום ממצא במישוש ידני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאב - תגובה

ד''ר דני רוזין
    04/07/2014

זה אכן נשמע כמו כאב ״מוסקולוסקלטלי״ שנובע מדופן החזה- שרירים, צלעות, סחוסים, ויכול להיות קשור למתח וחרדה.
    לא נראה שסי טי חזה יתרום משהו (כרוך בקרינה), הטיפול בעיקרו הוא תרופתי בכאב ובחרדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו