מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקע?לינוי14/07/2014
שלום, מזה כשבועיים אני מרגישה כאילו משהו זז ודוקר לי באמצע הבטן, נוטה יותר לכיוון שמאל הבטן,מתחת לצלעות. הכאב הוא לא משמעותי אבל מציק. אתמול הכאבים החמירו קצת יותר וסוג הכאב הוא כמו שריר תפוס וכאשר נוגעים במקום יותר כואב. היום עדיין ממשיך לדקור לי מדי פעם, הדקירות קטנות וסבילות. אתמול הלכתי לרופאה והיא אמרה לי שזה כנראה בקע קטן ולא משמעותי. רציתי לדעת האם אלו כאבים שמאפיינים בקע? יש בכך סיכונים? תודה
(יש לציין שאני נוטלת הרבה תרופה למיגרנות עם אספירין ושיש לי בחודשים האחרונים בחילות, תחושת כבדות בבטן לאחר ארוחה ודופק מהיר בייחוד לאחר האוכל, אך הרופא אמר שזה יתכן עקב שילוב של לחץ דם נמוך וחוסר ברזל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקע? - תגובה
ד''ר דני רוזין20/07/2014לא הכאב ולא המיקום מתאימים לבקע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה
לינוי20/07/2014תודה על המענה,
מה זה יכול להיות? בתזוזות מסויימות אני מרגישה שמשהו זז שם. לא מפריע במיוחד אבל מדאיג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה הסיבה - תגובה
ד''ר דני רוזין20/07/2014כאבים בבטן יכולים להיות מסיבות רבות ומגוונות, הן מדופן הבטן (אפילו חבלה קלה או שיעול שגרמו לקרע קטן בשריר) והן מאברי הבטן ובייחוד מהמעיים. לא נשמע מדאיג- אך אם ממשיך להציק מציע להיבדק על ידי מי שעוסק בכאבי בטן- כירורג או גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור!
לינוי20/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)