בקע?

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בקע?
    לינוי
    14/07/2014

שלום, מזה כשבועיים אני מרגישה כאילו משהו זז ודוקר לי באמצע הבטן, נוטה יותר לכיוון שמאל הבטן,מתחת לצלעות. הכאב הוא לא משמעותי אבל מציק. אתמול הכאבים החמירו קצת יותר וסוג הכאב הוא כמו שריר תפוס וכאשר נוגעים במקום יותר כואב. היום עדיין ממשיך לדקור לי מדי פעם, הדקירות קטנות וסבילות. אתמול הלכתי לרופאה והיא אמרה לי שזה כנראה בקע קטן ולא משמעותי. רציתי לדעת האם אלו כאבים שמאפיינים בקע? יש בכך סיכונים? תודה

(יש לציין שאני נוטלת הרבה תרופה למיגרנות עם אספירין ושיש לי בחודשים האחרונים בחילות, תחושת כבדות בבטן לאחר ארוחה ודופק מהיר בייחוד לאחר האוכל, אך הרופא אמר שזה יתכן עקב שילוב של לחץ דם נמוך וחוסר ברזל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע? - תגובה

ד''ר דני רוזין
    20/07/2014

לא הכאב ולא המיקום מתאימים לבקע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיבה

לינוי
    20/07/2014

תודה על המענה,
    מה זה יכול להיות? בתזוזות מסויימות אני מרגישה שמשהו זז שם. לא מפריע במיוחד אבל מדאיג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיבה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    20/07/2014

כאבים בבטן יכולים להיות מסיבות רבות ומגוונות, הן מדופן הבטן (אפילו חבלה קלה או שיעול שגרמו לקרע קטן בשריר) והן מאברי הבטן ובייחוד מהמעיים. לא נשמע מדאיג- אך אם ממשיך להציק מציע להיבדק על ידי מי שעוסק בכאבי בטן- כירורג או גסטרואנטרולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור!

לינוי
    20/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו