בלוטות במפשעה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בלוטות במפשעה
    ליא
    28/08/2014

שלום ד"ר כבר 5 חודשים שיש לי בלוטות בקו התחתונים בין הירך למפשעה בשני הצדדים הבלוטות רכות וזזות בעת נגיעה יש שם איזה 4 בכל צד שתיים אם אני לא טועה.. ניגשתי לרופא משפחה כבר כמה פעמים והוא טוען שאלה בלוטות טבעיות נכון שהן מורגשות אבל אינם מעידות על דבר , עוד רופאת משפחה בדקה ואותה תשובה , הייתי אצל כירורג בקשר לשתי בלוטות שיש לי בשד ובאותה הזדמנות הוא בדק את הבלוטות במפשעה וגם אמר שאין מה לחשוש איך זה שכולם אומרים לי אותה תשובה שזה תקין לעומת זאת באינטרנט בלוטות במפשעה נחשבים לסימן לא טוב הדורש בירור ואף יכול להעיד על לימפומה !! מה עליי לעשות ??! האם יכול להיות שהם מפספסים משהו? בת 22 + תינוקת = מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטות במפשעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות במפשעה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    29/08/2014

סביר להניח שהם צודקים, ועדיין רפואה אמיתית היא טובה יותר מ״רפואת אינטרנט״...
    אבל כדי להוסיף אלמנט של הרגעה ניתן להשלים אולטרהסאונד שגם מראה את המבנה הפנימי של הבלוטות ולא רק את הגודל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו