מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גידול שפיר בהריוןמירית24/10/2014
שלום וברכה,
אני בת 23 בשבוע 39 להריון.
כבר כשבועיים יש לה גוש בשד. הלכתי לרופא נשים- שאמר שזה גוש חלב והפנה לכירוג שד
שם נאמר לי כי מדובר בגידול שפיר ונשלחתי לעשות אולטרסאונד.
שאלותי:
1. האם מותר לי להניק משד זה?
2. האם אזדקק לניתוח? מה הדרכי טיפול לגידול זה?
תודה מראש.
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גידול שפיר בהריון - תגובה
ד''ר דני רוזין24/10/2014בודאי שמותר להניק.
צריך להשלים את הבירור לאחר הלידה- אולטראסאונד ולעתים ביופסיה, ואז להחליט אם זה דורש מעקב (יש כאלה שאף נסוגים) או הסרה של הגוש בניתוח קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
מירית26/10/2014תןדה על תשובתך המהירה.
האם עדיף לחכות עם הא"ס לאחר הלידה(מקרינה וכד) או לעשות זאת כבר עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה - תגובה
ד''ר דני רוזין26/10/2014אין קרינה באולטרסאונד, אבל בשבוע 39 זה לא ממש משנה כבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. תוצאות הא"ס
מירית26/10/2014הייתי בא"ס. שם נאמר לי כי יש גוש חלב שפיר בגודל 3.5 ס"מ.
אם זה גוש חלב אז איך זה גידול שפיר? זה לא שני מושגים נפרדים?
דבר נוסף, מה דרכי הטיפול? האם אזדקק לניתוח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך.. תוצאות הא"ס - תגובה
ד''ר דני רוזין27/10/2014צריך להבין את המונחים-שפיר זה כל מה שאיננו סרטני (ממאיר).
כפי שאמרתי- כעת אין צורך לעשות דבר אלא להמתין עד אחרי הלידה ולראות מה קורה עם הגוש- ולכן ממילא לא היה הרבה טעם לבדוק בשלב זה של ההריון...
מציע להיבדק שוב 4-6 שבועות לאחר הלידה אצל כירורג ולהחליט בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)