כאבים לאחר ניתוח בקע - לאחר חודשים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר ניתוח בקע - לאחר חודשים
    אדם
    03/11/2014

שלום רב,
    אני רק אבהיר שאני בכל מקרה מתכנן לפנות לרופא המנתח בקרוב, לשקט נפשי, אבל בכל מקרה חשבתי שלא יזיק לקבל עוד חוות דעות בנושא.
    לפני כחודשיים עברתי ניתוח בקע טבורי ללא הכנסת רשת. הניתוח עבר בהצלחה, ושוחררתי לביתי כעבור יום. מן הסתם, בתקופה המידית שלאחר הניתוח חשבתי בכאבים שלאט לאט הלכו ונעלמו. עם הזמן, התחלתי להרגיש כאבים, לא חזקים (למרות שבשבועיים האחרונים אני כן מרגיש אותם מתחזקים). באזור הניתוח - גם בצלקת (מתחת לטבור) אך גם מימין ומשמאל. חלק מהכאבים מופיעים רק במגע, לאו דווקא בצלקת, וחלק תמיד מופיעים. לא עשיתי שום פעילות גופנית בתקופה הזאת, או איזושהי פעילות בכלל. הכאבים לפעמים מרגישים כדקירות, לפעמים תחושה "שורפת", וקשה לי לשים את האצבע על איזושהי הגדרה מדוייקת. תקין אחרי חודשיים? מעורר חשד? אשמח לתגובה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר ניתוח בקע - לאחר חודשים - תגובה

ד''ר דני רוזין
    03/11/2014

ככלל זה בהחלט יכול להיות במסגרת התקין, ישנם כאבים שונים באיזור צלקות ניתוחיות גם מאוחר יותר אחרי ההחלמה הראשונית, וזה לרוב חולף עם הזמן.
    לעתים זה סימן ראשוני שכן יש בעיה בתיקון או התחלה של הישנות הבקע- בייחוד אם תוקן ללא רשת, ולכן חשוב להיבדק, ובמידת הצורך להשלים אולטראסאונד, לפי ממצאי הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו