מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח לאחר הוצאתץ מורסהיעל06/01/2015
שלום
שאלה לגבי הוצאת מורסה
לפני מספר ימים הייתי במיון כירורגי והוציאו לי מורסה מהעכוז
המנתח אמר שאני צריכה לקבוע תור לניתוח
וגם הרופא כרירוג .
ניתוח שבו בעצם מורידים את כל האזור החולה
ואחכ יש פצע פתוח גדול שלוקח לו כמה חודשים להחלים נשמע ממש נורא
השאלה
אם יש אופציה אחרת חוץ מניתוח
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח לאחר הוצאתץ מורסה - תגובה
ד''ר דני רוזין06/01/2015אם המורסה נבעה מציסטה עורית לעתים מסירים אותה בשלמותה לאחר שהכל נרגע (לא תמיד צריך, תלוי מה נשאר), ואז אין בעיה לסגור את העור ואין צורך להשאיר פתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה לגבי הוצאת מורסה
יעל06/01/2015לא נאמר לי דבר על ציסטה עורית
הניתוח נקרא EXCISION OF PILONIDOL SIMIG
או משהו כזה אני מעתיקה מהסיכום הרפואי
אשמח לדעת מה הפרוש של זה
הכירורוג הסביר לי שכל האזור חולה והם פותחים את כל האזור שבו היתה מורסה וחותכים עד שהכל נקי ,,
מה אתה יכול להסביר לי על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה לגבי הוצאת מורסה - תגובה
ד''ר דני רוזין06/01/2015אוקיי- אז זה לא ממש נקרא עכוז- אלא קו האמצע ביניהם שבו לפעמים יש פתחים זעירים עם תעלות שדרכן חודרות שערות ויוצרות דלקת
יש גם טיפול קל יותר לניקוי התעלות- תבררי מי בסביבתך מבצע את הניתוח לסינוס פילונידלי בשיטת טרפינציה, זה בהרדמה מקומית עם התאוששות קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול יעיל
מירי04/04/2015כן...לי זה קרה זה ניתוח כואב
יש רופאה בירושלים דר יבגניה גורל מעולה בלי ניתוח רק טיפות וזה עובר
היא דר פנימית והומופטית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)