מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר ניתוח טחורים ופיסורה- דחוףחסוי08/05/2015
אני יומיים לאחר ניתוח טחורים ופיסורה בשיטת ליגהשור. יש לי כאבים חזקים ולאחר שהסתכלתי ראיתי באזור פי הטבעת 2 טחורים. אחד גדול יותר ואחד קטן ואדום מאוד מאוד כואב. בשיחה טלפונית עם הרופא הוא טוען שזה בצקת לאחר הניתוח. אך מכיוון שהמון שנים היה לי טחורים אני יודעת שזה נראה בדיוק אותו הדבר כמו טחורים והכאב הוא כאב מהטחור הקטן.
אני ממש לחוצה שהטחורים חזרו בבקשה אודה לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר ניתוח טחורים ופיסורה- דחוף - תגובה
ד''ר דני רוזין08/05/2015לא שלא מאמין לך, ובלי לראות קשה לשפוט, אבל הסיכוי שטחורים ״חזרו״ אחרי יומיים קלוש. הטחורים העיקריים שכורתים בניתוח הם פנימיים ולא נראים, מה שנראה בחוץ הוא פחות משמעותי ואן יכול להיות קפלי עור בצקתיים. מציע להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרים בניתוח
חסוי10/05/2015תודה רבה על תשובתך. דבר נוסף הרופא המנתח אמר לי שבניתוח שלי אין צורך בתפרים מכיוון שהוא מבצע הלחמה ביולוגית (מילים שלו) אך במישוש אני מרגישה חוט תפירה. האם זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תפרים בניתוח - תגובה
ד''ר דני רוזין10/05/2015הליגשור הוא מעין מכשיר הלחמה... אבל יתכן והוסיף עוד תפר- ממילא התפרים נספגים. יתכן גם ומה שנמוש כמו תפר הוא רק גלד או צלקת טריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)