שאלה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אריה
    20/05/2015

שלום רב, בת 36, בריאה בד"כ.
    לאחרונה החלו אצלי תופעות שחוזרות על עצמן מידי יום במהלך רוב שעות היום של רעשים מאוד חזקים בצד שמאל בבטן העליונה ממש הרגשה שהאברים שם זזים. הרעשים מאוד חזקים ואם אני נמצאת בחדר שקט ממש שומעים זאת. התחושה קצת מפחידה משום שמעולם לא היו לי רעשים כאלה. אני ממש יכולה להרגיש שזה באזור השמאלי של הבטן העליונה ממש מתחת לעצמות הצלעות השמאליות קדמיות. המשקל שלי תקין, ואיני מעשנת ומשתדלת לבצע פעילות אירובית מס' פעמים בשבוע (הליכה/ריצה)..אין לי בחילות, הקאות והיציאות שלי סדירות. אוכלת כרגיל.
    בשבוע האחרון הרגשתי בתופעה חדשה. כאשר אני שוכבת על הגב ולוחצת בצלעות הקדמיות התחתונות שבצד שמאל (הצד ממנו יש רעשים) אני מרגישה שיש שם אזור שהעצם ממש זזה לי,..אני לוחצת ומרגישה שהיא נכנסת לבפנים ואז עולה שוב..כאילו שהיא שבורה או מנותקת..משהו נורא מוזר.לעיתים כאשר אני לוחצת ומרגישה את התזוזה נשמעים גם רעשים בבטן. אבל אני ממש מרגישה שאני נוגעת בעצם או סחוס או משהו שדומה..
    חשוב להדגיש! לא כואב לי בצד שמאל וגם כאשר אני נוגעת ומרגישה כפי שתואר לעיל זה לא מלווה בכאב.
    יש לי תור לגסטרו בקרוב אבל אני מעט חוששת ומפחדת מהתחושה של תזוזת העצם, שכן בצד השני אין לי את זה.
    יצוין שלפני שבוע עשיתי US כליות ובטן עליונה בשל מעקב על משהו שאינו קשור למתואר לעיל והוא יצא תקין.
    אודה לך מאוד באם תוכל להסביר לי ממה נובעת תופעה זו. האם זה יכול להיות גידול חלילה? אשמח אם תוכל להשיב לפנייתי ולהפיג מעט מחששותיי.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    27/05/2015

לא נשמע כמו גידול כלל... אלא יותר כמו תופעות פיזיולוגיות, אולי חופש מסויים בחיבור הסחוסי של הצלעות.
    יהיה אולי מקום לבדיקות של המעי- נראה מה הגסטרואנטרולוג ימליץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו