חורים קטנים באזור עצם הזנב

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• חורים קטנים באזור עצם הזנב
    דוד
    16/07/2015

שלום, אני זכר בן 20 שמתי לב להופעה של חורים קטנים בעצם הזנב יש שם 3 חורים שאינם עמוקים אלא שטוחים ובנוסף לכך פצע מוגלתי. קיבלתי מהרופא בטאקורטן ונראה שזה מטיב את המצב אך לא ברור לי מה בדיוק המצב. הרופאה אמרה משהו על פיסטולה, ניסיתי לקרוא קצת כדי להבין ונשמע שזה חמור, שמדובר בתעלה כלשהי אך החורים שיש לי רדודים ולא עמוקים. אשמח אם תוכל להבהיר לי עד כמה שתוכל את המצב.
    תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חורים קטנים באזור עצם הזנב - תגובה

ד''ר דני רוזין
    17/07/2015

כנראה שזו העונה... אם תקרא קצת את השאלות האחרונות תבין כמה זה שכיח.
    סינוס פילונידלי הוא תעלה באיזור עצם הזנב דרכה נכנסות שערות מתחת לעור. לעתים זה שקט ולעתים גורם לתהליך דלקתי. אם יש דלקת, הפרשה, ריח רע- זה לעתים מוביל לניתוח. אם לא ניתן לחכות, הסרת השיער באיזור יכולה לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה ותודה

דוד
    17/07/2015

תודה רבה על התשובה המהירה דוקטור.
    רציתי לדעת עוד דבר אחד קטן, במקרה והחורים האלה נראים רדודים מין שקע קטן ולא חור בצורת תעלה אלא מין קילוף קטן האם בכל זאת מדובר בסינוס פילונדילי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כעת זה נראה ככה, האם מדובר בסינוס?

דוד
    17/07/2015

תודה רבה לך על ההבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו