מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רטיבות ודליפת מפי הטבעתאבי17/07/2015
שלום בעבר שוחחתי איתך כאן על בעייתי אספר בקצרה בן 28
ב2013 עברתי ניתוח פיסורה וטחור הכל היה תקין.
ב2015 החלה לי רטיבות בפי הטבעת ולפני יציאה דליפה של נוזל מימי שקוף לא צואתי ללא שליטה. לעיתים רחוקות אולי הנוזל מעט מעורבב עם צבע צהוב וחום רום המקרים שקוף.
מנומטריה תקינה
קולנסקופיה תקינה
עכשיו עברתי אולטסראונד והממצאים הם:
סוגר פנימי נראה בשלמות ( מה שחותכים בניתוח שעברתי)
סוגר חיצוני בצד האחורי מראה חוסר המשכיות( סוגר שלא נגעו בו )
הרופאה שעשתה לי את הבדיקה אמרה אולי צלקת ישנה אולי זיהום לנסות אנטיביוטיקה. מה זה אומר חוסר המשכיות בסוגר? אולי בגלל זה יש לי את הדליפה הקטנה של הנוזל? ואם זה זיהום כבר 7 חודשים יכול להיות זיהום? מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רטיבות ודליפת מפי הטבעת - תגובה
ד''ר דני רוזין19/07/2015הפגם בשריר בהחלט יכול להסביר את הדליפה. זה לא זיהום. תפנה לפרוקטולוג מומחה לדון על האופציות הטיפוליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור דני רוזין
אבי20/07/2015מה זה אומר חוסר המשכיות? קרע?
האם זה השלכה של הניתוח ? הרי בסוגר החיצוני לא נוגעים הדליפת נוזל החלה לי רק כמעט שנתים אחרי הניתוח
שולחים אותי לMRI* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדוקטור דני רוזין - תגובה
ד''ר דני רוזין20/07/2015יתכן קרע, יתכן פגיעה קטנה בניתוח, שגדלה עם הזמן.
חכה להדמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור דני רוזין
אבי25/07/2015בכלל ניתן לטפל בדבר הזה באיזשהי דרך? או זה לכל החיים הדליפת נוזל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדוקטור דני רוזין - תגובה
ד''ר דני רוזין25/07/2015ניתן לטפל- אם אכן יש קרע בסוגר החיצוני.
ברגע שתהיה אבחנה תצטרך לדון עם הפרוקטולוג (בעל ניסיון התחום) על האופציות, שיעורי הצלחה והאפשרויות לכישלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)