מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדוקטור דני רוזןדוד27/07/2015
שלום, אני חייל ובשבועות האחרונים היה לי פצע מוגלתי בחיבור שבין שני העכוזים ושלוש נקודות שחורות קטנות, ניגשתי לביקור רופא שמה שאלתי את הרופאה אם מדובר בשערה הפוכה כי לחבר שהיה היה תסמינים דומים. היא אמרה לי שזה בכלל לא שערה הפוכה ושהמקומות השחורות הן שום דבר ושמה שכן יש זו פיסטולה ונתנה לי בטאקורטן במשחה והמשך טיפול אצל רופאת היחידה. ביחידה הרופאה שבדקה אותי אמרה לי שהנקודות השחורות הן קומו שונים והפצע המוגלתי הוא כמו פצע אקנה. אחרי שבועיים בערך מבדיקה זו התפתחה לי מוגלה והיא ניקזה את עצמה עם הפרשות וניגשתי לרופאה ביחידה שוב, הפעם היא אמרה שזה פילונדילי סינוס ושיש הפרשות ושהמקומות השחורות הן 3 פתחים בגודל 1 מ״מ כל אחד ונקבע לי תור לכירורג.
האבחון עורר אצלי קצת אי ודאות ואשמח אם תוכל לומר את דעתך בעניין
אני מצרף שני תמונות אחת לפני הניקוז העצמוני ואחת אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לדברים
דוד27/07/2015לאחר הניקוז העצמוני
מה דעתך?
תודה רבה על הזמן ותשומת הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת אם יעזור
דוד27/07/2015תמונה נוספת אם תעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמונה נוספת אם יעזור - תגובה
ד''ר דני רוזין27/07/2015סינוס פילונידלי (״שערה הפוכה״) באופן ברור. גש לכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ל המענה המהיר
דוד28/07/2015דוקטור דני רוזן, אני כרגע חייל בצבא והבנתי שיש מספר שיטות ניתוח. נתקלתי בשיטת גיפס, שיטת הנקבים שכוללת ניתוח מזערי, ומצד שני נתקלתי בהמון סיפורים על הישנות הבעיה. לפי הניסיון שלך מהי הדרך הטובה ביותר לפתור את העניין? האם שיטת גיפס יעילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ל המענה המהיר - תגובה
ד''ר דני רוזין28/07/2015השיטה יעילה, מאפשרת החלמה ממש קלה, וגם אם יש הישנות ניתן בקלות לחזור עליה. גם לניתוחים הגדולים יותר יש אחוזי כישלון.
כיום אני מציע רק את השיטה המינימליסטית למרבית המטופלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעריך מאוד את השקעת הזמן שלך
דוד30/07/2015תודה רבה דוקטור דני רוזן.
כרגע אני לוקח אוגמנטין 500 מ"ג, איני יכול להתייעץ עם רופאת הבסיס כי כרגע אני בג', לכמה זמן עליי להמשיך עם הכדורים לדעתך?
תודה רבה, אני מעריך מאוד את השקעת הזמן ותשומת הלב שלך, זה בכלל לא ברור מאליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מעריך מאוד את השקעת הזמן שלך - תגובה
ד''ר דני רוזין30/07/2015שבוע-10 ימים
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)