לדוקטור דני רוזן

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• לדוקטור דני רוזן
    דוד
    27/07/2015

שלום, אני חייל ובשבועות האחרונים היה לי פצע מוגלתי בחיבור שבין שני העכוזים ושלוש נקודות שחורות קטנות, ניגשתי לביקור רופא שמה שאלתי את הרופאה אם מדובר בשערה הפוכה כי לחבר שהיה היה תסמינים דומים. היא אמרה לי שזה בכלל לא שערה הפוכה ושהמקומות השחורות הן שום דבר ושמה שכן יש זו פיסטולה ונתנה לי בטאקורטן במשחה והמשך טיפול אצל רופאת היחידה. ביחידה הרופאה שבדקה אותי אמרה לי שהנקודות השחורות הן קומו שונים והפצע המוגלתי הוא כמו פצע אקנה. אחרי שבועיים בערך מבדיקה זו התפתחה לי מוגלה והיא ניקזה את עצמה עם הפרשות וניגשתי לרופאה ביחידה שוב, הפעם היא אמרה שזה פילונדילי סינוס ושיש הפרשות ושהמקומות השחורות הן 3 פתחים בגודל 1 מ״מ כל אחד ונקבע לי תור לכירורג.
    האבחון עורר אצלי קצת אי ודאות ואשמח אם תוכל לומר את דעתך בעניין
    אני מצרף שני תמונות אחת לפני הניקוז העצמוני ואחת אחרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור דני רוזן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לדברים

דוד
    27/07/2015

לאחר הניקוז העצמוני
    מה דעתך?
    תודה רבה על הזמן ותשומת הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת אם יעזור

דוד
    27/07/2015

תמונה נוספת אם תעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת אם יעזור - תגובה

ד''ר דני רוזין
    27/07/2015

סינוס פילונידלי (״שערה הפוכה״) באופן ברור. גש לכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ל המענה המהיר

דוד
    28/07/2015

דוקטור דני רוזן, אני כרגע חייל בצבא והבנתי שיש מספר שיטות ניתוח. נתקלתי בשיטת גיפס, שיטת הנקבים שכוללת ניתוח מזערי, ומצד שני נתקלתי בהמון סיפורים על הישנות הבעיה. לפי הניסיון שלך מהי הדרך הטובה ביותר לפתור את העניין? האם שיטת גיפס יעילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ל המענה המהיר - תגובה

ד''ר דני רוזין
    28/07/2015

השיטה יעילה, מאפשרת החלמה ממש קלה, וגם אם יש הישנות ניתן בקלות לחזור עליה. גם לניתוחים הגדולים יותר יש אחוזי כישלון.
    כיום אני מציע רק את השיטה המינימליסטית למרבית המטופלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעריך מאוד את השקעת הזמן שלך

דוד
    30/07/2015

תודה רבה דוקטור דני רוזן.
    כרגע אני לוקח אוגמנטין 500 מ"ג, איני יכול להתייעץ עם רופאת הבסיס כי כרגע אני בג', לכמה זמן עליי להמשיך עם הכדורים לדעתך?
    תודה רבה, אני מעריך מאוד את השקעת הזמן ותשומת הלב שלך, זה בכלל לא ברור מאליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מעריך מאוד את השקעת הזמן שלך - תגובה

ד''ר דני רוזין
    30/07/2015

שבוע-10 ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו