מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה נוספתיוני29/09/2015
דוקטור שלום
רוצה בבקשה לישאול, מהי הבעיתיות של ניתוח הוצאת הרשתות לבקע,
האם יש תמותה בניתוח? האם הוא גורם נכות? האם הוא פוגע באיברי הבטן?
באם התשובה על אחת השאלות, היא -כן, באילו אחוזים זה קורה?
דבר אחרון, לא היה מי שיעזור לי בהרכבת הרהיטים שהביאו לי, וכאשר הרגשתי את הבטן מציקה לי יותר הבנתי שטעיתי ברכישה זו,
העיניין הוא שיש כבר שבוע מאז סיימתי להתעסק עם הרהיטים האלה, ואני ממשיך להרגיש תחושה כאילו מונח לי ספר או משהו כזה, על הבטן, תחושת דחיסה פנימה, גם בישיבה וגם בעמידה, התחושה הזו כעת היא יותר משהייתה לפני המאמץ, וזה מפחיד אותי שמא זה ישאר ככה, שאולי קרה שם נזק מהשטויות שלי, האם יש סבירות כזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה נוספת - תגובה
ד''ר דני רוזין01/10/2015לא בלתי אפשרי להוציא רשתות, מכיוון שהן מאוחות לשטח יחסית רחב של דופן הבטן זה לא תמיד פשוט טכנית, דורש חתך לא קטן ומשך ההחלמה לא קצר- וכמובן שיש סכנה לחזרת הבקע אז חוזרים לנקודת הפתיחה...
לא מדובר על סכנה לחיים- יותר על הרקמות הסמוכות והתפתחות נפיחות, שטפי דם, כאב- קיים גם סיכון לפגיעה בצינור הזרע או כלי הדם של האשך.
התופעות שאתה מתאר לא קיצוניות, מוכרות ולא נדירות, לא מדובר על ״נזק״ שעשית אלא על רגישות באיזור הניתוח, לפעמים לוקח לזה מס׳ שבועות לחלוף. מנוחה ומשככי כאבים/נוגדי דלקת (כמו אדביל) לרוב מספיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד'ר עבור התשובה המפורטת מאוד
יוני02/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)