גודש בשד

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גודש בשד
    זיוה
    06/10/2015

שלום רב! בת 36, 3 לידות, הנקה אחרונה לפני 4 שנים. היום הייתי בבדיקה תקופתית אצל כירורג שד עקב הפרשות חלביות שלא פוסקות מאז הלידה הראשונה (14 שנה). היא אמרה שמרגישה גודש בשד אחד ורואה הפרשה שקופה. הרופאה הפנתה אותי לבדיקות הדמיה ולא הייתה מוכנה לפרט. לפני שנה עשיתי בדיקות הדמיה שיצאו תקינות. האם יש לי סיבה לדאגה, אני מאוד בלחץ. בתודה מראש, זיוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודש בשד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודש בשד - תגובה

ד''ר דני רוזין
    06/10/2015

אין סיבה לדאגה. הפרשה מתמשכת כל כך אינה קשורה לגידול, אלא יותר להמשך פעילות השד מסיבות שאינן תמיד ברורות. צריך לשלול הפרשת יתר של פרולקטין וזה עושים בבדיקת דם.
    מניח שההפרשה דו״צ, לא תהיה טעות להשלים הדמיה (בד״כ אולטרסאונד) בייחוד אם יש שינוי או הבדל בין הצדדים. אבל יש סיכון שלא ימצאו כלום ותישארי ללא תשובה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודש בשד ללא הנקה

זיוה
    06/10/2015

תודה ד"ר על התשובה המהירה. ממה יכול לנבוע הגודש שהרופאה מששה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו