מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שערה הפוכה בעצם הזנב שהחמירה בזמן האחרוןד``ר דני רוזין09/10/2015
חושבת שיש לי שערה הפוכה בעצם הזנב. בטוחה ב 100%. מתביישת להיבדק בגלל המקום האינטימי ואני סובלת מעל שנה ובזמן האחרון החמיר. בבקשה תעזרו לי- אני מחפשת משחה בלי מרשם רופא שתוכל לעזור לי. קראתי על משחת פרופיליס. האם טובה? האם יש משהו אחר? היום נהיה לי אדום בטוסיק ממש כמו כוויה. יש חי את הסינוס הפיחונדיפלי כבר יותר משנה ופעם ראשונה שיש לי ככה אודם. מה זה יכול להיות? גם תופעת לוואי של שערה הפוכה? איך אפשר קצת להרגיע את הסימפטומים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שערה הפוכה - תגובה
ד''ר דני רוזין09/10/2015ההתלקחות היא דלקתית ולכן לעתים משחה אנטיביוטית יכולה לעזור- לרוב דורשת מרשם. אבל לעתים יש דלקת חמורה יותר שדורשת טיפול אנטיביוטי או אפילו התערבות אם יש מוגלה לניקוז.
הטוב ביותר זה להיבדק- אין ממש סיבה להתבייש מרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערה הפוכה- המשך
אור09/10/2015תודה על התשובה!
אני יודעת שאין מה להתבייש מרופאים אבל עדיין מתביישת. מחסום פסיכולוגי.
אז אתה אומר שאין משחה בלי מרשם? מה עם הפרופיליס שציינתי?
עוד שאלה- מה הסיכוי שהרופא יביא מרשם בלי לבדוק אלא על סמך תיאור שלי בלבד? או שאפילו אצלם תמונה? והאם כדורי אוגמנטין שבולעים דרך הפה יכולים לעזור? אני חייבת פיתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שערה הפוכה- המשך - תגובה
ד''ר דני רוזין09/10/2015לפרופיליס שמקורו בדבש יש תכונות אנטי דלקתיות ואפשר לנסות אבל אין לי ידע מבוסס. משחה אנטיביוטית לדעתי דורשת מרשם.
אוגמנטין זו אנטיביוטיקה- שיכולה לעזור.
כעיקרון רופא לא אמור לתת מרשם לאנטיביוטיקה בלי לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)