ניתוח הירשפונג דרך פי הטבעת

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ניתוח הירשפונג דרך פי הטבעת
    ד``ר דני רוזין
    22/10/2015

שלום רב,
    בני עבר בגיל חודשיים ניתוח הירשפונג דרך פי הטבעת. הניתוח עבר בהצלחה, חוץ מזה שחמישה עד עשרה פעמים ביום אני מחליפה לו תחתונים, עקב בריחת צואה. גם בלילה בזמן שהוא ישן, פשוט יוצא לו מבלי שמרגיש(חשוב לי לציין כי כשמרגיש שיש לו, הולך כרגיל ועושה בשירותים, אך תמיד ישנם מריחות על התחתון). בנוסף, כשמסיים לעשות בשירותים, ואני מנקה אותו, אז אני רואה שיש לו בפנים, במעי עוד צואה, וכשאני אומרתלו להמשיך לעשות, כי יש עוד... אז הוא מנסה, ולא מצליח... כאילו שלא מצליח לדחוף את הכל החוצה. מתאמץ... לא יוצא לו.
    בדיקה של הסוגר נעשתה לו בעבר, והסוגר של פי הטבעת בסדר.
    אני ממש אובדת עצות. הילד עלה לכיתה א', ובדרך כלל ניגר ממנו ריח לא טוב...
    כואב לי עליו, ורוצה לעזור לו. הייתי אצל כירוג לפני מס' חודשים, והוא אמר שכנראה בחיבור של המעי לפי הטבעת בתום הניתוח, אין תחושה, ולכן לא מרגיש שיוצא לו...
    אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לעזור לו.
    תודה, והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הירשפונג - תגובה

ד''ר דני רוזין
    22/10/2015

צריך לחזור לגסטרואנטרולוג ילדים, שמתמחה בהפרעות תנועת המעי- יהיה אולי צורך להשלים בירור, אולי לדגום שוב את המעי, ולוודא שאין שארית של מעי מעורב בהירשפרונג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו